Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariannna

dziewczyna nauczycielka, dlaczego sie dziwnie zachowuje

Polecane posty

Gość Mariannna

Witam , mialem dziewczyne nauczycielke, dziwnie sie zachowuje, ma 30 lat , sama nie wie czego chce, czy wszystkie nauczycielki sa takie?

Gość juz zgłupiałam
takie sa..niestety:-(

Gość Mariannna
Sama nie wie czego chce, kochalem , ja , kochaqm nadal, dmuchalem , chuchalem , zareczylismy sie. a ona teraz mowi ze mnie nie kocha juz. chce zebym zostal jej przyjacielam, dzwonil, pisal, spotykal sie. ale tylko jako przyjaciel, czy to nie chorre, czy chce mnie trzymac w rezerwie. jak sie jej zycie nie ulorzy to bede dobry spowrotem. Dodam zenikogo nie ma

Gość wesoly romek
tzn czego ona chce? czemu dziwnie?

Gość do żmija
Niestety prawda. podpisano - córka nauczycieli życie zyebane :O

a co ma do rzeczy wykonywany zawód kompletnie nie rozumiem ?...przecież równie dobrze mogła pracować w sklepie.... jak doszła do wniosku że nie chce z Tobą być to chyba lepiej że przed ślubem jak po prawda ?

Gość JA JESTEM CORKA NAUCZYCIELKI
i sama z zawodu nauczycielka jezyka polskiego :-p zawsze bylam outsiderka..! mam ponad 30 lat, do szkoly chodze w skorze i w jeansach, z mp3 ;-) co niektore panie kolezanki patrza na mnie oburzonym wzrokiem :-p uwielbiam dark, punk, drum'n'bass i czesto jezdze po koncertach, festiwalach, bywam na imprezach muzycznych. lebki w szkole mnie uwielbiaja. oprocz tego dobrze ich ucze. ach..! no i mam chlopaka ponad 10 lat mlodszego..! ;-) :-p

Gość córka rybaka
wow... córo nauczyciela... powód do dumy - stronienie od ludzi, męski styl, ignoranckie słuchawki w uszach... na wejściu do pokoju nauczycielskiego spluwasz na podłogę? Kobieta powinna pozostać KOBIETĄ.

Gość coooooorko
rybaka: A kto powiedzial,ze taka kobieta nie jest kobieca? :-0 Mi sie strasznie podobaja takie laski, troche w stylu rock. Co za durne stereotypy. A jak laska ma do tego mlodszego faceta to musi byc atrakcyjna no i wie czego chce. A ty corko rybaka jestes pewnie stara rura jesli nie wiekowo to mentalnie~! :-P :-p :-p :-p

Gość tjaaaaaaaaaaaaa
zazdrosc to brzydka bestia :-D

Gość do tej wyżej
tjaaaaa, a w ogóle jestem pryszczata, stara, z celulitem i mam nadwagę :P Ja pierdylę, co za forum, niuńkanie tylko. Babochłop to nie kobieta. Idź z taką do łóżka, od Tyłu Cię będzie chciała zapiąć :P