Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byle jak

recepta na szczęście w samotności?

Polecane posty

Gość byle jak

Hej dziewczyny jak jest u was. Ja mam rocznego synka drugie jest w drodze. Mieszkam w domku (na kredyt, ale zawsze) na wsi. Mam kochającego męża on ze wszystkiego się cieszy, a ja zawsze mam jakieś ale. Nie wiem, czy to przez ciążę i hormony... Ogólnie czuję się samotna, w okolicy jest kilka domów ale sąsiadki chodzą do pracy, chociaż też mają male dzieci. Nie mam samochodu więc tkwie z synkiem w moim domu. Każdy mój dzień wygląda tak samo, nawet nie mam tu placu zabaw, czy sklepu. Wszędzie daleko:( Fajnie jest jak przyjdzie mój mąż, bo chociaż mogę się nagadać. Czy wy jesteście w podobnej sytuacji, może macie jakieś rady?

Gość TAK SAMO NUDNO BO
NA WSI ALE Z MOJA CORECZKA NIGDY SIE NIE NUDZE

Gość wesoly romek
o bogowie, życie niestety nie zawsze jest super. Super bywają tylko chwile, a życie składa się z kilkudziesięciu tysięcy dni.

Rozumie Cie bardzo dobrze. Nie mieszkam na wsi, mam mase zjec przy dziecku, ale to nie to samo co moc porozmawiac z kims doroslym o tym co nas boli i wcale to nie znaczy, ze kocha sie mniej swoje dziecko, bynajmniej.Moglabym powiedziec " mam tak samo jak Ty " :)