Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moppy

co kupic na 50 rocznice slubu? Doradzcie prosze!

Polecane posty

za niedlugo moj dziadek i babcia beda obchodzic 50rocznice slubu. No i nie wiem jaki prezent w takim razie mozna by bylo kupic. Myslalam najpierw, ze cos do domu, ale chcialabym zeby bylo to cos wylacznie dla nich, a jak kupie cos do domu, to bedzie to tak jakby rowniez dla ciotki, bo moja ciocia z mezem i dziecmi mieszkaja wraz z dziadkami. Wiec poradzcie co mozna w takim wypadku kupic. Myslalam zeby zlozyc sie z innymi wnukami i wnuczkami na jakas wycieczke, ale babcia od czasu wyciecia piersi/miala raka piersi i trzeba bylo amputowac/ nie jest w najlepszej formie i wiem, ze napewno nie skorzystaliby z tego prezentu. Nie maja rowniez jakiejs pasji, bo ci ludzie cale swe zycie przepracowali/kiedys mieli wielkie gospodarstwo rolne/. No i co mozna takim dziadkom kupic? Moze jakas elegancka narzute na lozko sama nie wiem. Bardzo chcialabym im cos podarowac, co by mieli ode mnie, bo rzadko jestem w Polsce

Gość voice
no cóż wydaje mi się, że nawet jeśli kupisz jakiś drobiazg, to będą zadowoleni, że pamiętałaś... możesz kupić coś w sklepie ze starymi rzeczami, coś z czasów ich młodości, co przywróci wspomnienia itp

Gość voice
albo zdjęcie na którym są se dwójkę, albo razem z Tobą, ewentualnie jakieś rodzinne na którym są, jakieś wesołe, powiększyć, obramować, taki portrecik z fotki na ścianę... lub kubki z ich zdjęciem... coś takiego sentymentalnego