Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska_30_

Czy ktoś mi może poradzić coś w tej sprawie?

Polecane posty

Gość git majonez
aletroche mało faktow ,rozpisz sie chodz troche

Gość a wiesz ze swoja
historie opisujemy przy tworzeniu tematu durna ?

Gość kaska_30_
No tak dałam enter ;) Moja młodsza siostra ma 18'tke. Zamiast kasy chciałabym jej kupić jakąś biżuterie tj. bansoletke i/lub łańcuszek, naszyjnik. Nie piszcie że to moja siostra i powinnam ją znać... Odkąd zaczeła dojrzewanie nie zyjemy w dobrych stosunkach byłam szczęśliwa, jak się wyprowadziłam i urodziłam dziecko ale nie o tym. Prosze Was możecie mi coś polecić co takie młode dziewczyny lubią? Co wybrać, czego unikać? Wiem, że łatwiej dać kase ale ona rozwali na fajki itp a chciałabym, żeby miała jakąś pamiatkę...

Gość kaska_30_
No i wiem, że to nbie to forum ale tu jesteście mi bliższe, znamy sie jako mamy (pozwólcie, że nie będę podawała czarnego nicka...)

A jaki związek ma to z tematek forum "ciąża, poród, macieżyństwo i wychowanie dzieci" ??? bo nie widzę żeby miało to z tym coś wspólnego.

Gość zależy jak leży.. ..
Dużo zależy jaki siostra ma styl ubierania, inna biżuteria zadowoli fankę regge a inna fankę metalu czy hip-hopa albo strojnisię. Ja np osobiście lubię styl etno :) Dużo fajnej i oryginalnych biżuterii albo toreb znajdziesz na www.wylegarnia.pl albo na www.pakamera.pl

Niezależnie od stylu kazdą młodą dziewczynę zadowoli np mp3, tam sobie wgra muzykę jaką lubi. A ile chcesz przeznaczyć na prezent?

Gość kaska_30_
Marina napisałam wyżej dlaczego właśnie Tu proszę o radę ;) A siostra ubiera sie normalnie - jak "klasyczna" nastolatka jeansy, bojówki i bluszeczki czasami bluzy czasami sweterek.

Gość kasiu droga
kup jej coś z bizuterii branosoletke czy łancuszek a może komplecik kolczyki z łancuszkiem mozesz też kupić ciucha do tego np. bluzkę czy sweterek

Gość kaska_30_
100- 150zł z kwiatami

Gość wallentyna
Ja bym jej dała kupon na zakupy w jakims konkretnym miejscu - żeby sobie sama wybrała, ale mozliwosci rozwalenia na fajki nie ma :) Tak to ci nie podpowiemy - jeden lubi zloto , klasykę, ja na przykład lubię biżuterie swatcha- kolorowa i wesołą, jeszcze inny woli jakieś indiańskie amulety , piórka itp.

Gość kaska_30_
Tylko ja właśnie nie wiem jaka biżuteria by się jej podobała, co noszą taki nastolatki? dobry kontakt się nam urwał jak skończyła 13 lat więc dawno temu, ja sie wyprowadziłam i mało rozmawiamy, nie wiem co lubi :(

Może jakąś fajną torbę, biżuteria musi być młodzieżowa, na pewno nie zadowoli ją świecąca, może znajdziesz coś fajnego na stronkach które podałam

Gość kasiu droga
komplecik koczyki i łancuszek kupisz już od 60 złotych zależy jaki wzór itd. ze srebra z kamyczkami

Gość kasiu droga
właśnie też zalezy co ona w ogóle lubi co jej się podoba, widzisz jak ja miałam 18 lat obecnie mam 21 to mnie wszystko zadowoliło i nigdy nie wybrzydzałam więc tu jest problem bo jednej 18tce spodobają się kolczyki drugiej 18tce coś innego

Gość kasiu droga
może pogadaj z rodzicami i zapytaj o to jaki siostra ma styl co lubi i co radziliby kupić

Gość kaska_30_
Właśnie mama poradziła biżuterię, tylko mam proble z wyborem jest tego od groma a ja sie boje wybrać. Jestem dosyć starsza od niej moze to z tego wynika, że mi się już inne rzeczy podobają niż jak miałam naście lat...