Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiiiiiaaaa

Co sądzicie na temat imienia Amanda?

Polecane posty

Gość mamusiiiiiaaaa

Chciałabym nazwać dziecko Amanda :) Co sądzicie o tym imieniu?

Gość amandaaaa
Niech ci, którzy czytają ten wiersz, rozważą jego treść, Niech pospólstwo i niewykształceni zostawią go w spokoju, Wszyscy oni - głupi astrologowie i barbarzyńcy - niech trzymają się z daleka, Ten, który czyni inne rzeczy, niech będzie kapłanem rytu.

Gość poma-poma-pomaranczowa
Mnie się nie podoba, ale skoro Tobie tak, to chyba najważniejsze :)

Gość denavoya
Dla mnie te wszystkie imiona przychodzące z zachodu to żenada. Nikole, Amandy, Dżesiki... Fuj, tandeta :O

Gość mamusiiiiiaaaa
cieszę się, ze imię ma dobrą opinię :)

Gość uuuuuuuuuuulya
zza granicą ok, ale w Polsce... wszyscy będą wiedzieć że mama Amandy z jakieś wiochy pochodzi ze tak dziecko chce nazwac

Gość błagam wassss
piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie

Gość www.tnij.org/szaman2009
To imie brzmi tak wyniośle,pasuje do jakieś hrabiny czy baronowej

Gość błagam wassss
chyba dostałam adhd sory a le mnie rozsadza aaaaaaaa wrrrrrrrrr uuuuuuuuu jaaaaaaipuhsdfgiupshniovueipugrihfdihgprijhmdjoijd

Gość jollaella
Imię Amanda jest bardzo popularne wśród ludzi z tzw. marginesu społecznego

Gość Alfonsio
pachnie przybytkiem z nazwa xxx