Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Co sadzicie o tej sukni?

Polecane posty

Gość anitkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Witam..poniewaz nie stac mnie na droga suknie slubna..a uzywanej nie chce kupowac ,poprosze o szczere wypowiedzi :czy w tej moge isc do slubu?:-) Mnie sie podoba..cena tez jest extra ..ale chce zasiegnac infoo..czy aby napewno jest fajna;-) http://www.suknieurszula.sklep.gratka.pl/product/Suknia_slubna_Marie_9#

Gość dodofofo
mi sie bardzo nie podoba jakaś staroświecka taka i uboga bardzo fakt cena przystepna ale ja bym poszukała za tą kasę czegoś lepszego albo już lepiej wypozyczyla

Gość fbsafs
jakas taka dla starszej pani.

Gość ii...xxx....
a mnie sie bardzo poodoba :) czy suknia sluba musi byc bardzo strojna?

Gość anitkaaaaaaaaaaaa
dziekuje za szczerosc..jestem szczupła dziewczyna..chce wygladac elegancko i ładnie ale nie moge wydac duzo kasy..sama za wszystko płace..chyba rozumiecie:-(

Gość koniecznie przymierz
na zdjeciu sympatycznie wyglada,ale musisz zobaczyc na zywo!

Gość black hair
wiesz co, suknia jak suknia, jeśli jesteś szczupła a suknia bedzie dopasowana to git. Sukienka jest ładna a jeszcze do tego fajna fryzurka , jakies dodatki i będziesz wyglądać super. Moje oczy widziały wiele paskudnych sukien za które laski dawały kupę kasy a wyglądały w nich masakrycznie. Sukienka fajna, cena ok więc się nadaje - oczywiście jeśli będzie dobra po przymierzeniu na żywo. Pozdrawiam:)

Gość
Jest ok mnie akurat się podobają proste i skromne a te "bogate" to wiocha, bo co ludzie powiedzą :o

Gość prunia secca
jest skromna , elegancka , dla mnie śliczna , inna niż te wszystkie księżniczki , tak jak powiedzała black hair , dojdzie fryzurka , bukiecik i będzie super , fajnie by było jak byś wkleiła fotkę z przymiarki , nie sugeruj się opiniami bo każdy ma inny gust , to Ty masz się dobrze czuć , mnie zjechali za nieodpowiedni naszyjnik , że nie modny itd ale ja się w nim dobrze czuję i tak zostanie , mam modę w tyle