Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dajcie mi noblitzera

mezyczni i ich wybroy- prawda jest taka, ze...

Polecane posty

...ze ludzie przyciagaja i wiaza sie ludzmi sobie podobnymi. ciagnie swoj do swego. czyli jezeli jakis facet twierdzi ze baby tylko klapia jezorem,mysla o jedzieniu,ciuchach i kosmetykach, nie maja zadnych ciekawych pasji to znaczy ze sam reprezentuje niski poziom rozwoju, tylko z takimi plytki laskami sie kontaktuje i po prostu nie dorasta do piet kobiet wyksztaconych i ciekawych swiata .

*wybory :)

Gość kobiety sa jeszcze lepsze
kobiety maja tak samo - ale po paru latach im przechodzi i z reguly nie ma juz do kogo startowac, bo z gowniarysie zrobily kobiety, ale mezczyzni juz sa zajeci. i wtedy rycza i pisza na kafe:D

Gość zawsze tak było
prości faceci lecą na łatwe panienki kolesie z kompleksami nie lubią inteligentnych kobiet a nawet ci inteligentni faceci wolą mieć za partnerkę ładną ale nie za mądrą pannę by łatwiej mu było nią manipulować faceci przede wszystkim cenią sobie proste rozwiązania i wygodę: kobieta ma spełniać ich oczekiwania i za dużo nie myśleć by nie zaczeła się zastanawiać ile ona daje facetowi a ile otrzymuje w zamian

zawsze tak bylo - no wlasnie. ale tacy faceci wykrzykuja na na forum : kobiety nie maja zanych pasji i tym podobne a baby rzucaja siedo wymieniania czym to sie nie interesuja... wszystko to jest troche zalosne :)

Gość facet oryginał
A ja nigdy nikogo nie miałem - widocznie muszę być zajebiście oryginalny :classic_cool:

Gość zawsze tak było
a gdy jakaś kobieta skarży się że mąż jej nie szanuje od razu słyszy kontrę od "prawdziwych mężczyzn" że ma siedzieć cicho i grzecznie usługiwać mężowi gdy z kolei inna kobieta napisze co na ten temat myśli dowie się że ma "kompleks Pana i Władcy"

Gość zawsze tak było
nie nie jesteś oryginalny, pewnie za dużo czasu spędzasz przy kompie albo boisz się kobiet

Gość hehehehehe babyyyyy
"faceci przede wszystkim cenią sobie proste rozwiązania i wygodę : kobieta ma spełniać ich oczekiwania i za dużo nie myśleć by nie zaczeła się zastanawiać ile ona daje facetowi a ile otrzymuje w zamian" i przez takie pojebane myslenie wlasnie wiekszosc bab analizuje zwiazki, szuka problemow, ktorych nie ma, potem sie zala na kafe, ze ich zwiazek jest do dupy. a same macie popierdolone w glowkach:D

Gość sadadda
a w tym temacie jest ciekawe pytanie ? coś cię autorko boli :) ogólnie to temat bez sensu.