Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna0190

Jestem w 39 tyg. ciąży i stawia mi się brzuch.

Polecane posty

Witam jestem w 39 tygodniu ciąży i stawia mi się brzuch.. nie wiem czy to są te skurcze braxtona ale chyba tak. Jestem ciekawa kiedy odjadę na porodówkę? Brzuch już mi się całkiem obniżył? Co o tym myślicie?

Gość nie martw się i na
Ciebie przyjdzie czas. Poznasz skurcze porodowe. Brzuch wcale nie musi sie obnizyć

tyle że ja już bym chciała urodzić :) i jestem ciekawa czy to już coś znaczy że niedługo odjade na porodówkę :)

Zdefiniuj niedługo. Mi się stawia już jakieś 2 miesiące i jeszcze nie urodziłam. Jak jesteś w 39 tc to pewnie niedługo urodzisz, może jutro a może za 2 stygodnie :) To też niedługo

Gość paniciazowa
oj dziewczyno nie pisz tak bo zaraz Ci powiedzą że wspolczują twojemu dziecku albo że chcesz wczesniaka urodzić hehehe

wcześniakiem nazywa się dziecko urodzone do 37 tygodnia więc ja nie mam szans na urodzenia wcześniaka.... Po za tym już urodziłam zdrową córkę 3.600 wagi i 56 długa i 10 punktów życia ROŚNIE JAK NA DROŻDŻACH

ja urodziłam 5 dni po terminie, ale bruch zaczął mi sie stawiac 2 dni przed porodem:) a jeszcze tego samego dnia co brzuszek zaczął się stawiac dostałam pierwszych bóli:) Tak więc męczyłam się z bólami dwie i pól doby :))