Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Paula D

Heh

Polecane posty

Gość Paula D

Mi sie kiedyś przydarzyła taka historia :) To było kiedyś kiedy miałam 9 lat Był środek nocy Ja spałam z moja młodszą siostą no i kiedy się przebudziłam zobaczyłam że coś siedzi koło mnie to było straszne Spoglądając na bok czy czasem to nie moja siostra zobaczyłam że jej nie ma a to coś co siedzi koło mnie naglę wstaje i idzi do kochuni ja po stwierdze że to coś jest za wysokie i wogóle na moją siostre wstałam szybko i zaczełam uciekać na góre do pokoju moich rodziców jednak przed dzwiami postanowiłam sie obejrzec za siebie no i wtedy widziałam tą postać .Był to meźczyzna wysoki i wogóle nie widziałam jego twarzy gdyz było zbyt ciemno jednak stojąc i patrzać na niego zauważyłam że on zmierza w moja strone tak bardzo się wystraszyłam że wbiegłam do pokoju moich rodzićów z krzykiem opowiedziałam tacie co sie stało on poszedł zobaczyć i niestety nikogo juz nie było :( Na drugi dzień spytałam sie siostry czemu nie spałą ze mną a ona odpowiedziała mi żę tam Był.. niestety niechcę powiedzieć kto zamkneła się w sobie i wogóle strasznie się boi od tego czasu :( Do tej pory śni mi się ta postać ..:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować