Gość Paula D Napisano Październik 16, 2009 Mi sie kiedyś przydarzyła taka historia :) To było kiedyś kiedy miałam 9 lat Był środek nocy Ja spałam z moja młodszą siostą no i kiedy się przebudziłam zobaczyłam że coś siedzi koło mnie to było straszne Spoglądając na bok czy czasem to nie moja siostra zobaczyłam że jej nie ma a to coś co siedzi koło mnie naglę wstaje i idzi do kochuni ja po stwierdze że to coś jest za wysokie i wogóle na moją siostre wstałam szybko i zaczełam uciekać na góre do pokoju moich rodziców jednak przed dzwiami postanowiłam sie obejrzec za siebie no i wtedy widziałam tą postać .Był to meźczyzna wysoki i wogóle nie widziałam jego twarzy gdyz było zbyt ciemno jednak stojąc i patrzać na niego zauważyłam że on zmierza w moja strone tak bardzo się wystraszyłam że wbiegłam do pokoju moich rodzićów z krzykiem opowiedziałam tacie co sie stało on poszedł zobaczyć i niestety nikogo juz nie było :( Na drugi dzień spytałam sie siostry czemu nie spałą ze mną a ona odpowiedziała mi żę tam Był.. niestety niechcę powiedzieć kto zamkneła się w sobie i wogóle strasznie się boi od tego czasu :( Do tej pory śni mi się ta postać ..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach