Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrinna

Lekarze leczą nas lekami za wcickanie których płacą im przedstawiciele medyczni?

Polecane posty

Gość karrrinna

Czy mi się wydaje, czy lekarze nie leczą nas takimi lekami, które najbardziej pomagają i są dla nas najlepsze tylko takimi, które są czasem bardziej szkodliwe ale ZA KTÓRYCH WCISKANIE NAM PŁACĄ LEKARZOM PRZEDSTAWICIELE HANDLOWI (MEDYCZNI) FIRM FARMACEUTYCZNYCH?

Gość karrrinna
No dobra. A jest sposób, żeby się przed tym bronić?

Gość gjgjhk
ale tu nie o to chodzi. Na rynku jest wiele leków na " to samo", a lekarz przepisze Ci ten z którym akurat ma " umowę" . Jesli zalezy Ci na cenie to poproś w aptece o inny taki sam lek innej firmy;)

Gość jak sie bronic
najlepiej jest się znać na tym trochę i nie dawać sobie wciskać tego samego za każdym razem, trzymać się sprawdzonych leków. Mój tata miał taka sytuacje że poszedł po receptę i lekarka mu wypisała jakiś drogi lek, trzy dni później poszedł do tej samej lekarki powiedział że ma straszne bóle głowy przy tych tabletkach i że chce inne i mu wypisała co innego tym razem tańszego. Nie zawsze te tańsze są bez recepty więc można tez tak zrobić.

Ja po Harmonecie niemalże nie straciłam widzenia w jednym oku...a lekarz przepisał mi w zamiast tego Sylvie 20... przecież to to samo...nie wiem czy on jest pojebany czy jakiś.Juz nie wiem do jakiego lekarza iśc...albo czy mam sobie sama antykoncepcje hormonalną dobrać i tylko poprosić żeby mi lek wypisał.