Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Czy jestem strasznie chuda?

Polecane posty

Gość

Mam 26 lat 170cm wzrostu 50 kg wagi.W łydce mam 30cm a w udzie około 45,nogi mam długie 106cm.Jak to wygląda wg was? Czasami mam taki dzień że się sobie nie podobam :(

Gość kolejna taka
musialabys wkleic fotkę,w twoim wieku wazylam 47 przy tym samym wzroscie ,tez mam dlugie,figure mialam super,tylko u kazdej wyglada to troche inaczej

Gość gruszkakula
No, jesteś bardzo chuda. Ja przy wzroście 163cm ważę 50kg i wyglądam bardzo szczupło... Ale skoro taka Twoja uroda, nic z tym nie zrobisz. Nie przejmuj się, wiele dziewczyn chętnie by się z Tobą zamieniło. A jak się odżywiasz? Ćwiczysz coś?

Gość animalia
marzę o takiej wadze i figurze :) A Ty powinnaś być szczęśliwa,że tak wyglądasz

Gość
No właśnie nic nie robię z tym jem wszystko najchętniej pizze makarony i sosy ogólnie lubię tuczące dania,nie lubię słodyczy,ale jak byłam mała byłam strasznie chuda i żaden lekarz nawet nic nie powiedział żebym się zbadała pod jakimś kontem.Wiem że nie mam robaków i tasiemca ani z tarczą,moja mama też jest szczupła więc może to genetycznie?

Gość kontem hahahahhahaha

Gość
W lecie chodzę w spódnicach takich do kolana ale czasami jestem załamana tą chudością tym bardziej że nic się nie zapowiada żebym przytyła :(

Gość buahahahahha4444
no co ty estara za gruba jestes! ja waze 47 przy tym wzroscie. wez sie zaczni odchudzac.masakra...

Gość
gruszkakula Jak bym ćwiczyła to chyba bym jeszcze schudła,jakie są ćwiczenia na kształtne łydki.Są w ogóle takie?

Gość gryczka
Szczerze mówiąc nie wiem, czy są takie ćwiczenia, nigdy się tym nie interesowałam. Musisz chyba poszukać w necie.