Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to ładnie...

PIEKRNIK AMICA-okropny halas podczas uruchomiania!!!

Polecane posty

Gość no to ładnie...

Mam kuchnie gazowo-elektryczną w zabudowie Amica. Postanowiłam pierwszy raz użyć piekarnika, zgodnie z instukcja nalezo go wygrzać (30min,250st.C) Po uruchominiu i lekkim zaczeło coś okropnie hałasować w przedniej cześci ,jakoby w okolicach pkręteł,a uszczelką, na której opierają sie drzi jak je sie zamyka. Hałas okropny!!!wyłaczyłam piekkarnik.Zadzwonilam do serwisu-oni mi na to,że może wentylator itp., i mogę zamówić serwis, ale jak się okaze ,że tego nie obejmuje gwarancja to musze zaplacić!!!Tylko ską ja mam wiedzieć,czy to coś obejmuje gwarancja???Może wy mieliście taką przygodę z takim hałaśliwym piekarnikiem. No halas jest nieziemski, jakby,ktoś motem pneumatycznym zasuwał po blachach. Nie wiem co to może być!!!Mój brat ma taka samą i tak nie miał i nie ma

lepiej zawolaj serwis bo jak sama zaczniej w niej gmyrac to na bank gwarancja tego nie obejmie w najgorszym wypadku powini ci dac inna sztuke tego samego i pewnie kupilas ferelny model jak u twojego brata dziala bezzarzutu

Gość no to ładnie...
no pewnie tak;) Nawet nie zdąrzyłam w nim nic zrobić.dziś miał być ten 1 raz;) serwis juz zamówiony