Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewela1777

Moja coreczka strasznie placze

Polecane posty

Gość mati2
masuj brzuszek i przyciągaj nóżki do brzuszka...ma kolki, wiec moze bez specjalnych kropelek sie nie obejdzie, nie mam niestety doświadczenia w tej kwestii bpo karmiłam piersia i ni emialam takich problemów, ale napewno znajda sie dziewczyny, które Ci doradza i pomogą...pozdrawiam

Gość piekna kłodowa
pomasuj ja po brzuszku rozgrzana dłonia

Gość essska
ja zwsze wkładałam do ciepłej kapieli i deliktnie masowałam brzuszek zgodnie z ruchem zegara, potem nagrzewałam pieluszkę i oliwkę i na zmianę masowałam ciepłą oliwką i przykładałam ciepłą pieluszkę, po takich zabiegach i puszczeniu kilku bąków, wzdęcia mijały i mała słdko zasypiała

nierozumiecie . to nie jest staly placz ona najpierw sie kurczy wysila bo chce puscic baka robi sie czerwona i zachwile zaplacze ale to przez sekunde. i tak co jakis czas po jedzeniu.

Gość sikam do wanny
moim zdaniem powinnas przystawic usta do jej odbytnicy i wyssac wszystkie baki, problem z glowy na caly dzien , i moze jakas kupka poleci to jedzonko gratis :classic_cool:

polecam herbatke koperkowa albo Grippe water w aptece,masowanie brzuszka lub kapiel no i te butelki antykolkowe nie wiem czy pomoga ale mój synek ngdy kolki nie miał

ewela u mnie bylo to samo i teraz tez tak czasami jest a synek ma juz 3,5msc... Ja podaje espumisan 2x dziennie, troche pomaga. W nocy tez czasami sie przebudzi i stęka, puscic bąka zapłacznie i zasypia. Masuje mu brzuszek, innej rady chyba na to nie ma. A złośliwymi komenatarzami sie nie przejmuj, najlepiej nie zwracać na nie uwagi.