Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomcioszek

jak to zrobic ?

Polecane posty

dzis szef wygonił mnie z pracy 3h wczesniej niz zwykle. Wybrałem sie do Galerii. Wędrowałem po sklepach rozglądając się jak zwykle. Minąłem sklep z piernikami. Odruchowo zacząłem patrzec w stronę pierników ( nie wiem dlaczego). Szedłem patrząc aż spotkałem jej wzrok. Nawiązaliśmy kontakt. Spojrzała na mnie i uśmiechnęła się. Odwzajemniłem. Dla pewności wróciłem tamtędy 5 min później. Tym razem to ja uśmiechnąłem się pierwszy, uśmiechnęła się także. Teraz zastanawiam sie w jaki sposób nawiązać rozmowę tak żeby nie być natrętnym i nie wyjść na desperata. Może jakieś pomysły ?

Gość lussska
wiesz czego nauczyła mnie kafeteria? jeśli jesteś GRUBA to nie zaczynaj tej rozmowy... schudnij najpierw. :(

Może zajrzyj do niej :) Zacznij rozmowę np. zapytaj sie które pierniki są najlepsze,lub które by Ci poleciła :) ...Wyjdź ze sklepu i za chwilkę wróć i powiedz że zapomniałeś dodać że bardzo ładnie Pani dziś wygląda :) No nie wiem wymyśl coś skutecznego i miłego żeby z nią zagadać i poznać się bliżej może zapytaj za którąś wizytą w sklepie czy dała by się zaprosić na herbatkę po pracy :) ?

myslałem o tym zeby jeszcze kilka razy tamtedy przejsc i pousmiechac sie , jesli bedzie odwzajemniac, to wejde i cos kupie , raz , drug , trzeci , oczywiscie nie w ten sam dzien a za ktoryms razem zapytam sie czy wybierze sie ze mna kawe , a jesli bedzie niezdecydowana to zostawie wizytówke i dodam ze to tylko kawa :) kurde juz czuje tego stresa

no i dzis poszedłem do niej, lecz nie wszedłem , popatrzyłem tylko na nia , moze jeszcze kilka takich spojrzen i zdobede sie na rozmowe z nia

Gość Dawidoff
Z każdym spojrzeniem i uśmiechem oddalasz się od celu. W oczach dziewczyny okazujesz się w ten sposób mało pewny siebie. W przyszłości pamiętaj, że po wymianie uśmiechów powinieneś zareagować w kilka sekund, im szybciej tym lepiej.

Gość Dawidoff
Nie wierz kobietom, one same nie wiedzą czego chcą. Jeśli kobieta jest zainteresowana na początku, a mężczyzna nie zdecyduje się na podryw, to z każdą chwilą jej zainteresowanie słabnie.

Gość no i super bedzie ok
tomcioszek sie bierze za babe nareszcie! dawaj, powodzenia:D