Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wreduszka..

mój synek nienawidzi kaszki !!!

Polecane posty

Gość wreduszka..

ma 7 miesięcy, ładnie je dania ze słoiczków ale o kaszce nie ma mowy! jest dalej na piersi... nie wiem już co robić, co innego mu podawać... ??? czy pierś na żądanie około południa deserek a popołudniu obiadek wystarcza??? proszę napiszcie jak wygląda menu waszych dzieciaczków w podobnym wieku.. ???

Gość dwa jaja na twardo
to gotuj na początek rzadką aszkę i podawaj z butli - ja tak robiłam

Gość wreduszka..
dwa jaja na twardo zapomniałam dodać że mały nie pije z butelki... ogolnie smoczek i butelkę trakuje jako zabawkę :) nie wiem jak go nauczyć próbowałam już wszytkiego :(:(:(

Gość minona
moj tez tak mial nie pil z butli i nie chcial smoczka bo wolal piers dzieci na piersi nie lubia butelek ani smokow!!!!!!

A mój syn był na butli i do tej pory ma już prawie 3 lata nie nawiedzi wszelkich kaszek na mleku nawet ostatnio mu kupiłam ale pluje nimi chyba mu ich konsystencja nie pasuje, nawet jednej łyżki nie zjadł, to nie koniec świata. Ja już dobrze nie pamiętam ale może zetrzyj mu jabłko z bananem, a do tych zupek ze słoiczków dodawałam kasze jaglane itp i te bardzo lubi do tej pory.

Gość kasienka111
Moje dziecko tez nie lubi kaszek. Teraz jak juz ma 11 miesięcy to gotuję mu czasem na zwykłym mleku kaszkę mannę i to akurat lubi. Niektóre kaszki sa po prostu niedobre w smaku. A Twój za mały jeszcze chyba na zwykłe mleko więc może dodawaj do tych kaszek deserki owocowe, poprawiaja smak. Ja tak robię.