Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie mala jaa

Ruuuuuuuuuuuuuuuchyyyyyyyyyyyy bioderrrrrrr !! Potarzsanie tyleczkiem !

Polecane posty

Gość taka sobie mala jaa

shake shake shake czyli dancehall . Ktoras tanczy ? tanczyla ? Ma zamiar tanczyc ? Ja zafascynowana wystepem Uli Afro Fryc w Mam talent mysle coraz powazniej o tym zeby zaczac sie uczyc ;)

Gość malogorzata eS
Wpisz sobie na you tube DANCEHALL QUEEN 2007 SISHA wymiata ! Sam seks.Marze o tym zeby tak umiec i dzialac na facetow ;]

ja się ucze ;D proponuje od wygimnastykowania kręgosłupa poćwicz mostek :D booty dance też jest fajny :P pozdrawiam i życze powodzenia i informuje że to furum życia Erotycznego :)

Gość Ja kiedys tanczylam
ale latino :P

Gość kapusniaczek jjjjj
Bo to moze ma powiazanie z erotyka :D Widzialam wystep Ulki w MT i kopara mi opadla. Swietna z niej babka.Nie zaden szkieletor.Prawdziwa kobieta.Ma kawal uda i jest boska. Plauje sie tez zapisac na lekcje.A moze ktos powie jak wyglada 1 trening :) Mostka nie umialam nigdy :(

Gość Jak tatuaz juz na wiecznosc.
Nie podoba mi sie ten taniec.Uprawianie seksu z powietrzem ! Prawie jak taniec na rurze!

Gość Ciekawe czy faceci tez
tancza w ten spodoba :D

Gość Ja to chyba a stara jestem bo
nie wiem jak wyglada nawet taki taniec

Gość gtg5tg5
ula z MT żywcem sciągnęła choreografię z tej sishy, żenua!!!!

Ja tańczę, a moim mistrzem jest właśnie facet:D I co teraz, autorko, gdy już napisałam, ze tańczę? Coś jeszcze chcesz wiedzieć?

Taniec dobrze wpływa na linię. Piruety nie jest tak łatwo wykonać. Z przyjemnością oglądam serial Tancerze, dużo tam się dzieje, młodzi ludzie podejmują wielkie wyzwania, pracują ciężko , żeby spełnić marzenia.

Gość taka sobie mala jaa
Bylam ciekawa czy inne kobiety tez interesuja sie tancem.Moje kolezanki np siedza tylko przed tv i objadaja sie slodyczami,taniec wola ogladac niz tanczyc :P Chcialabym sie tez dowiedziec jak wygladaja treningi.Zwlaszcza te poczatki.I jakie macie panie tanczace figury :) Wiem,ze kazdy tanczyc moze o ile ma poczucie rytmu i chec ku temu,ale tak z ciekawosci ;) Ja nie mam bardzo duzej pupy,ale mam duzy biust,wiec chociaz cos czym mozna potrzasac :D Tancerzy tez lubie ogladac.Podobnie jak i inne filmy,ktorych motywem przewodnim jest taniec.

Gość i hate youu
Bardzo ciesze sie,ze powstaly programy w tv o tancu.Ludzie przekonali sie,ze kazdy moze sie nauczyc.Osoby mlode i te starsze.Ja mam 30 lat i od pol roku chodze na Sexy Dance :) Poruszam sie o wiele lepiej.Pewniej siebie.Seksowniej.Czuje,ze to najlepszy okres w moim zyciu ! Co do dancehallu,to widzialam MT(jestem fanka tego programu) i dziewczyna,ktora to tanczyla urzekla mnie swoja energia,tym,ze przy nie malym ciale potrafi byc seksowna i nie tylko ona ma takie odczucia.Faceci kochaja kobiety z taka sylwetka. :D

Gość misiaczek pysiaczek 77
Ja chyba jestem za plaska zeby tak potrzasac

Gość ToMaszProblem
Ile ja bym dal zeby moja kobieta tak potrafila sie ruszac ...

Gość Tez bym chcial zeby
moja laska sie tak ruszala mmmmmm .