Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LALUNAAA

do facetów ALE Z WAS PICZE!!!

Polecane posty

Gość LALUNAAA

teraz czekając na pierwszy ruch faceta można dożyć emerytury!! teraz to laski muszą przejąć inicjaltywę, żeby coś z tego wyszło...to dziewczyna musi dać znak, że chłopak nam się podoba,bo inaczej to NI chuja!;/ a powinno być odwrotnie!!!!! ja jestem fajną laską i jak nie wiem kurwa nie wiem? czy oni się boją czy co? oczywiście, że podrywaja mnie faceci,ale zwykle są to plastikowe panieny, a jak już trafisię jakiś fajny facet i wiem, że mu się podobam to nic..!! dopóki ja czegoś nie zrobie...PANOWIE WSTYD!!!

Gość mmm00mm
bo pewnie wygladasz jak plastikowa dziwka:D i nie chca cie tak na serio, mimo ze wizualnie mozesz byc w miare w miare.

a co jest złego w tym ze kobieta wykaze inicjatywe? jesli chcesz to czekaj i patrz jak konkurencja wyrywa najlepszy towar a Ty ciesz sie resztkami przeterminowanymi lub ze zwrotów

Gość LALUNAAA
nie wyglądam jak plastikowa dziwka i tacy faceci mi się też NIE podobają! lubię facetów męskich, słodkich i przede wszystkim trochę starszych ode mnie... nic nie jest złego w inicjatywue kobiet,ale jak tak jest ciągle to może to być trochę frustrujące..faceci boicie się, gdy dziewczyna wam się podoba?bo ja nie mówię o każdym facecie, tylko o takich z którymi jest już coś na rzeczy i zawsze czekają na mój ruch... panowie więcej zdecydowania i konkretu, bo dziewczyny nei lubią niezdecydowanych mameji.

Tomcioszek trafił w sedno. Zagadka i tajemnica to jeszcze nadzieja. Odrzucenie to koniec marzeń. Łatwo być odważnym i bezczelnym wobec tych, na których mało nam zależy. A poza tym, chyba jest równouprawnienie, co?

Gość audiotele
własnie zostałaś autorką najgłupszego tematu... jako nagrodę otrzymujesz uścisk ręki kierownika i dwa kilo kartofli... a ponadto bierzesz udział w losowaniu luksusowego samochodu marki Lublin

Gość Tom25
Lalunaa ma racje faceci w dzisiejszych czasach nie popisuja sie za bardzo instynktem mysliwego ale to wszystko wina dzisejszej cywilizacji islabnacego testosteronu u mezczyzn. Co poradzic :/

Gość Buzusquot
O, księżniczkom już się nie podoba, że nie mogą sobie poksiężniczkować, pogrymasić, powybierać. Fajnie być biernym i czekać na ruch drugiej strony, która musi ryzykować, co? Ale faceci też mają różne obawy i mają do tego prawo. I bardzo fajnie, że coraz więcej z nich ma gdzieś, co pomyślą sobie niezadowolone księżniczki. Korona wam z głowy nie spadnie, jak same spróbujecie się trochę postarać.

""panowie więcej zdecydowania i konkretu, bo dziewczyny nei lubią niezdecydowanych mameji." no skoro nie lubią to co zrzędzisz?" w sumie racja :D nie wiadomo na co panienka narzeka w końcu jak facet nei podchodzi to nieudacznik a ona przecież nie chce nieudacznika ma jakiśdziwny problem :O 🖐️

"nie popisuja sie za bardzo instynktem mysliwego ale to wszystko wina dzisejszej cywilizacji islabnacego testosteronu u mezczyzn" raczej zmian kulturowych zachciało się rewolucji seksualnej i równouprawnienia to proszę :D 🖐️ a najzabawniejsze jest to, że zaraz pojawią się osoby które napiszą, że one nie chciały równouprawniania bo tyo mężczyzna ma... ale karierę to one też chcą robić :P

Gość odwrotnoscc
co jak ona stara sie a facet ''ksiezniczkuje''?

Gość fajne laski nie przeklinaja
a autorka tak

Gość a nie jest tak ze
Nie zamierzam podrywać facetów. Facet sam musi mnie poderwać i wykazać minimum odwagi cywilnej. Faceta co trzęsie portkami i wstydzi się/jest nieśmiałą cipią nie chce mieć !