Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka P.

Pierwszy raz, porady, sugestie, wasze wspomnienia

Polecane posty

Gość Agnieszka P.

Witam, Zastanawialam sie nad rozpoczeciem wspolzycia z moim obecnym chlopakiem, jestesmy oboje zdecydowani, kochamy sie, lepiej byc nie moze:) Przygotowalam sie, wybralam do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne, orale i pieszczoty mamy za soba. Chlopak nie jest prawiczkiem. Mam kilka watpliwosci, boje sie bolu, wiem ze mam cienka blone dziewicza (ginekolog poinformowal mnie, dodatkowo ostre palcowki sprawiaja mi przyjemnosc), ale za to jestem bardzo ciasna nawet przy duzym podnieceniu, przykladowo moj chlopak nie moze zmiescic wiecej nic 1 palec. Jakies porady na najlepszy pierwszy raz. I dlaczego jestem az tak ciasna? Pozdrawiam:)

Gość nie martw sie
Moze zdarzyc sie tak, ze bedziecie musieli sprobowac kilka razy, nie bedzie chcial mu "wejsc", ale nic sie nie martw z czasem wyjdzie;) Najwazniejsza atmosfera, miejscie czas, nie spieszcie sie:)

Gość tez tak mialam
Mialam podobnie ale szybko rozwialy sie moje obawy, bylo super, tylko nic sie nie denerwuj bo to pogarsza wszystko Powodzenia!

Gość Elka brukselka
Jestem po slubie 12 lat. Moj pierwszy raz mialam z moim obecnym mezem. No coz... nie byl udany.Ale dzieki temu ze przez te 12 lat docieralismy sie, to stan obecny uwazam za FANTASTYCZNY. Kazdemu takiego sexu zycze, jaki mam na codzien :D

Gość Surrealistka
Ale co jest najgorszego w tym 1 razie? Czy po przebiciu blony juz nie bedzie bolu? Czy caly pierwszy stosunek?

Gość Agnieszka P.
Nikt wiecej sie nie wypowie? Wiem, ze to glupiutkie moze pytania, ale przypomnijcie sobie dziewczyny jake same mialyscie obawy dziewczyny:) I jak to sie teraz zmienilo:)

Gość _Misiek_
Polecam wałek albo poduszkę pod bioderka aby przy pierwszym wejściu był właściwy kąt do przebicia błony. Może będzie troszkę krwi i ból i ale na pewno on szybko minie. Jeśli pochwa jest ciasna to przy odpowiednich pieszczotach będzie dobrze zawilgocona i wejście nie powinno stanowić problemu. Poza tym myślę że skoro chłopak nie jest prawiczkiem to na pewno sobie poradzi.

Gość borcia
nie ma strachu:) nie boli tak zeby nie mozna bylo tego zniesc...przygotuj sie tylko na krwawienie... a co do wejscia to faktycznie proponuje dlugasna gre przed:)

Gość Agnieszka P.
dziekuje, z ta poduszka to dobry pomysl:) A co do ciasnej pochwy, to mam wciaz te obawy, bo nawet jesli jestem bardzo podniecona i wilgotna to moj chlopak ma problemy z wsunieciem dwuch palcy,a co dopiero caly czlonek;/

Gość Agnieszka P.
"dwóch" - poprawiam bład hehe ;)

Gość borcia
przeciez nie ty pierwsza i nie ostatnia masz taka budowe i jakos sie ludzie kochaja:) rozluznisz sie i dacie rade:)

Gość Do Agi
Aga mój chlopak też tylko jeden palec może zmieścić :(

Gość Agnieszka P.
Tak bardzo chce zeby bylo wszystko ok, dzieki za dobre slowo:) A powiedzcie mi prosze, jelsi sie uda i bedzie w miare nie bolec, to caly stosunek ten pierwszy lepiej zakonczyc w tej klasycznej pozycji bez zmian? I nastepne pytanie, mianowicie wiem ze moj chlopak potrafi sie dlugo kochac i wytrzymac, slyszalam jednak ze kobieta za pierwszym razem nie dostanie orgzmu, wiec jak dlugo czekac? Az on skonczy (za dlugo..) czy po przebiciu kilka ruchow i poki co dosyc?

Gość Do Agi
Mój facet twierdzi że najlepiej przy pierwszym razie krótko się kochać :/

Gość Agnieszka P.
Do Agi - to chyba nawet lepiej, bo jelsi by bolalo, to zbyt dlugi stosunek tylko by mnie zniechecil mysle hehe

Gość hfdfkd
mój pierwszy raz-na 3 spotkaniu,dlaczego bo miałam ochote to zrobic,podobał mi sie facet,nie chcialo mi sie czekac na miłosc,bałam sie bólu,tego ze nie bede wiedziec co i jak..czy był to wspaniały seks nie do konca,nie było długiej gry wstepnej...ale tez nie był to szyn=bki numerek było nawet romantycznie,facetowi powiedziałam ze jestem dziewica,zdziwił sie :)) tak bolało i próbował wejsc pare razy nie wychodziło a mnie bolało bardzo,ale ból da sie przezyc,kada kobieta to przezywa;] uczucie jakby cos za duzego pchało sie do czegos za małoego,no ale generalnie to wkoncu w jakiejs pozycji sie udało przebic(,nogi miałam na jego ramionach)nie wiem czy wiesz o co chodzi,no a jak przebił to juz wogole nie bolało i było nawet fajnie..ale orgazmu nie miałam..potem krwawiłam dosc bardzo..wiec nie było za komfortowo.,trzeba to przezyc..pierwszy raz wcale nie jest taki wazny ..nie miałam zamiaru cie przestraszyć chciałam opisac wszystko jak ja to widziałam,głowa do góry bedzie dobrze!

mój pierwszy raz byl przepiękny. mężczyzna ktorego kocham, przytulny hotelowy pokoj, dziesiatki malutkich swieczuszek i nasza milosc. wogole nie balam sie bolu.. i faktycznie - nie bolalo nawet troszke. nic a nic.. bylo bardzo przyjemnie, cudownie wrecz. to jedno z najpiekniejszych wspomnien jakie mam :)

Gość Agnieszka P.
No i stalo sie, mamy to za soba, jednak pisze dopiero teraz, gdyz nie obylo sie bez problemow. Wszedl we mnie, czulam go przez zoladek jakby w gardle i... stanal! Szarpal sie jak te psy 'po' przed blokiem, masakra, nie umial wyjsc ani sie ruszyc we mnie.

Gość gość
Ale ja się boję tego krwawienia jak sobie z nm poradzić ?

Gość gość
A ja chyba błony dziewiczej nie miałam bo nic nie poczułam ,zadnej bariery pprz pierwszym razie ,czy to mozliwe ?

Gość gość
Hej sorrki ale ja mam takie pytanko... Mam 15 lat i chce przeżyć juz pierwszy raz.... Tylko że nurtuje mnie jedno pytanie... Czy kondom nie pęknie gdy moj chlopak bedzie we mnie? Dziękuje za wyrozumialosc...

Gość gość
Z jednym tego nie rób, umów się z dwoma, będzie miał cię kto trzymać i jeżeli jeden nie da rady to drugi poprawi :D

Gość prawiczek28
moge spróbowac jak ktoras chce, dla mnie to bedzie nowosc

Gość gość
No to musisz mieć kolegę, we dwóch prędzej się uda :P

Gość gość
cięzko przezyc swoj pierwszy raz udanie (tak mi sie wydaje). Jesli łatwo to za duzo sie AmericanPie naoglądaliście :) Ja z moją kobietą miałem w wieku 17 lat pierwszy raz. Uwierzcie że jesteśmy bardzo dojrzałą parą i chcieliśmy wtedy to zrobić. Wolna chata na cały dzień. I nagle padło zdanie : zróbmy to teraz! Rozebralismy sie i siadła na mnie na jezdzca, pozniej ja na nią... Ale wyszło to mizernie :D. Błona przerwana. Cisza na 15 minut. I pocieszanie sie nawzajem że następny raz będzie lepszy. Teraz mamy Prawie 20 lat, nasze zabawy w łóżku poszły bardzo do przodu, znamy swoje ciała, możliwości itp. Myślę ze po pierwszym razie musi minąć co najmniej 15 rund NAUKI SEKSU zeby wyszedł ten dobry:) pozniej już z górki. Jak zaliczycie pierwszy dobre seks to bankowo będziecie go uprawiać codziennie przez 3 miesiące ;D (PAMIĘTAJCIE O GUMKACH)

Gość gość
chyba najlepsza pozycja będzia na misjonarza, z prezerwatywą łatwiej wejdzie :) niekoniecznie będzie Cie bolało i niekoniecznie będziesz krwawić, pierwszy raz może być przyjemny :)

Wspomnienia? :D Pamiętam to jak przez mgłę, ale było na tyle poje​bane, że nie mogę tego zapomnieć. :D Do dziś, jak mijam to miejsce, to uśmiecham się pod nosem. Tak, tak, to nie był romantyczny hotelik, nie było świec, atmosfery. No przesadziłem, atmosfera była, na tyle gorąca że nie było problemu zrobić to w centrum miasta. Patrząc na to teraz z pewnego dystansu, nie wyobrażam sobie innej kobiety, która by lepiej pozbawiła mnie tego wąsika prawika. :P

Gość Wiki123456
Do prawiczek28 Ja bym chciała.

Gość gość
Wiki ile masz lat ? :)

Gość Wiki123456
14