Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny powiedzcie mi cos

Rude to falszywe??????

Polecane posty

Gość Kocham rude
Zgadzam sie z tą rudą dziewczyna co napisała,że uwielbia swoje włosy. Zawsze podobały mi sie dziewczyny z rudymi włosami. Coś mnie do nich ciągneło ;-)) Niestety ,zone ma ciemną blondynkę ale chyba poprosze ją oby zmieniła kolor włosów.

Gość rozne rude
Zardzewiała - w takim razie zwracam honor. 'jak widac, kazdy odczytuje z monitora to co lubi... a mogla byc fajna dyskusja" ale o czym tu dyskutowac? o gustach sie nie dyskutuje. jeden lubi pomarancze drugi jak ja tancze. A ludzie dyskryminuja i beda dyskryminowac nie tylko rudych ale tez nikskich, wysokich, blondynow, czarnych, chinczykow, inwalidow, homo, etc

Gość nic nowego tez mi nowina
kto by chcial z rudym zyc?

Gość ja chętnie -
Mnie nie przeszkadzją rude włosy u faceta a wręcz przeciwnie :-)) Tacy mezczyżni są delikatnii wrażliwi.Miałam kiedyś rudego faceta ,ale zostawił mnie dla innej.Miło wspominam tę znajomosć.Może byliśmy wtedy jeszcze za młodzi.Wiem o nim tyle,ze się ożenił i jest szczesliwy i cieszęsięztego bardzo. To był fantastyczny chłopak i naprawde na szczescie zasługiwał. Takze to są bzdury jak patrzymyi oceniamy ludzi po kolorze włosów.

Gość ja też.....
Mnie też nie przeszkadzają rude włosy u faceta. Liczy się człowiek a nie jego kolor włosów.

Gość Mam takiego
Mój mąż ma rude włosy,od 10 lat jesteśmy szczesliwym małzeństwem

Gość Wolę blondynów
Mnie niby też nie przeszkadzają ,ale moim marzeniem jest miec meza blondyna :-))

Gość Też rudzielec
Moi Rodzice są szatynami a ja mam rude włosy.Może nie marchewka ale kasztan.Mam 22 lata mam dziewczynę.Gdyby mi dał ktośtaką mozliwosc wyboru....zmieniłbym ten kolor natychmiast.

Gość Kolor jesieni
Kasztan to piękny kolor.Sama bym chciala taki miec. Facetom w tym kolorze też pewnie jest do twarzy

Gość Też rudzielec
Dzięki,tak wszyscy mowią,że mam piękny kolor wlosów. Ale jednak bym wolał inne.

Gość Kolor jesieni
To sie nie znasz,nie wiesz co ladne :-D A co Twoja dziewczyna mowi na twój kolor wlosów ??

Gość Też rudzielec
Moja dziewczyna mowi ,że mam najpiekniejsze włosy na swiecie. Ja o jej włosach mówię to samo :-)) Mówię prawdę ,ma piekne ciemne włosy. Wogóle jest sliczna.

Gość Kolor jesieni
Szczęscia zyczę ,bo chyba jestescie fajną parą

Gość Zardzewiała
Rózne rude - no jak można się dogadać, co nie? :P Nie trzeba od razu wrzucac na siebie (przedchwilą czytałam gdzie takie wrzuty, że.. porażka:P) Ale wracając do tematu... Ja tez wiele razy napotykam na uprzedzenie... Na facetó rózdy "działa" pozytywnie, bo przykuwa uwagę.. Ale na kobiety... hmmm... czasem wręcz wytykają palcami... Tak tu już jest... Gdybym była gruba lub wysoka jak brzoza też by wytylaki palcami :P

Gość Też rudzielec
Kolor jesieni Dzięki,też z tąd zmykam. Zajrzałem tu ,bo byłem ciekawy co ludzie mysla o takich jak ja. Nauczylem sie jednego....nie zwracam uwagi na to co ludzie mowia na temat wygladu,koloru wlosów,wzrostu,długosci nosa........nie dyskutuje sie z gustami. Dzięki za miłą rozmowę.

Gość Kolor jesieni
Ja też zmykam. Też dziękuję za miłą pogawedkę. Rudy nie rudy ,ale widać ,ze jestesfajny i kulturalny czlowiek. Tak trzymaj i pozdrow te swoją śliczną dziewczyne.:-))

Gość Też rudzielec
:-))

Gość malinka7110
Oj tak sie juz utarło. Za czasów Heroda rude dzici się topiło. Całe szczęscie mamy inne czasy i zupełnie inne myślenie. Sama jestem ruda(farbowana) i bardzo dobrze mi z tym:D

Gość Zardzewiała
Aż miło się czyta :)

Gość nigdy nie bedzie lepiej
Za czaow Heroda sie topilo. Dzisiaj sie im odmawia zycia, w sumie to samo, jak im sie to zycie obrzdza i nawet nie wierza pozniej tacy biedacy, ze ktos ich moze pokochac... I czesto maja racje, ale nie ma co sie lamac;) No ale coz, kazdy ma prawo zyc.

Gość ale głupie gadania tam
od zawsze chciałam mieć rude włosy mam tylko takowy miedziany połysk ubolewam szczerze co do facetów rudych - prawda! to są tacy szczerzy chłopacy, dobrzy i uczciwi, znam dwa takie przypadki... w sumie na złego rudego nie trafiłam :)

Gość malinka7110
Fakt, faktem masz rację, rudzi faceci nie mają łatwego życia. Kiedyś nawet słyszałam tekst" Tacy to się w ogole nie powinni żenić, a dzieci to miec już w ogóle" szok, że mamy XXI wiek;/ Sama mam kumpa, który jest rudy i jest fajnym, miłym, rozrywkowym facetem, ale jakoś dziewczyny znaleźć nie może;/

Gość Totalna bzdura
Co za bzdury piszesz.Jak to nie daje sieżyc ludziom z rudym kolorem włosów.To moze niektórzy z nich mają cos z psychiką i sami sobie coś wmawiają.Mam rude włosy i jestem zadowolona z życia i pewna siebie.Mój brat też ma rude włosy i zachowuje się tak samo jak ja. Zna swoją wartość jako człowieka.tego nas matka nauczyła a reszta to dodatek do życia.Dzisiaj jest rudy,jutro może byc łysy ale to jest wciąż ten sam wartosciowy człowiek

Gość malinka7110
Mówie, ze facecio mają gorzej, ruda dziewczyna zawsze może sobie ufarbować włsy, a facet jak to zrobi to od razu sie bedą smiac. I nie mozna uogólniać w tej sprawie, wiadomo, ze nie kazdy rudy od razu przegrał życie.

Gość Smutne to
Ludzie płyccy oceniają ludzi po kolorze włosów. Takimi nie warto się przejmowac.

Gość malinka7110
Też jestem tego zdania. ważne co sie ma w środku:)

Gość Idiotyczne wspominki
Po co to wogóle przypominac.....topiono rude dzieci......:-P Boze co za bzdurt.Kiedys też kobiety palono na stosie............ No i co powinnismy się cieszyc,ze tego juz nie ma :-P

Gość gdgngn
hehehehe, dzisiaj tez sie kobiety powinno palic:D:D:D rudzi nie mieliby problemu z nich brakiem.

Gość a tam co wy mowicie
rude jest piekne i koniec.