Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olivvia

Kiedy Zamienic łóżeczko na łóżko

Polecane posty

jesli tak temat był to z góry bardzo przepraszam. Moja córka w styczniu skończy 2 lata, a już w tej chwili mam wrażenie, że łóżeczko jest za małe. Córka strasznie w nocy sie kręci, "przewala", obija głową, rękami i pleckami o szczebelki przez co po kilka razy w nocy budzi się ze strasznym płaczem:( Sama już nie wiem co robić, boję się, że jak przeniosę ją na normalne łóżko to bedzie spadała. A wy drogie mamy kiedy zamieniłyście łóżeczko na łóżko???

Gość juz pora-my przed 2ma latkami
zmienialismy

My zamieniliśmy jak syn miał 2,5 roku, chociaż myślę, że warto jednak było pomyśleć o tym wcześniej. Po zmianie łóżka na większe kolosalna różnica - brak tych wszystkich kręceń, obijań, przewalań. Kupiliśmy w ikea takie łóżko z barierką i jak dotąd nie zdarzyło się by mały z niego spadł. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S19836496

Gość A nie wolałaś od razu kupić
takiego zamienianego z łóżeczka niemowlęcego na łóżko dla juniora? Nie miałabyś dziś kłopotu!

Gość nasz synus mial 15
roku a lozeczko bylo takie jak ktos podal wczesniej link biale z ikei , nie spadal chodz tez sie tego balam barierka chodz mala dobrze chroni , :)

Gość te lozka o ktorych
piszecie maja takei same wymiary jak moje lozeczko wiec:/ odpada mamy lozeczko 140 na 70 i jest za male na mojego niespelna 2latka szkoda mi kasy na kupenie takeigo samego tylko bez szczebelek, macie moze jakeis wieksze na uwadze?

Gość Dziecko w parasolce
Moja córka jak skończyła 1,5 roku wyprowadziła sie do swojego pokoju na własną sofę i ani razu nie zdarzył jej się upadek, przez pierwszy tydzien raz w nocy trzeba bylo wstać do niej na głaskanie,ale mineło ;)