Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wystraszona jak diabl

Czy ktos mogl wlamac sie na moja poczte?

Polecane posty

Gość Wystraszona jak diabl

Dziewczyny, czy krota z was moze wie, co mogla spowodowac wykasowanie wszystkiego, co mialam na poczcie elektronicznej? Wczoraj logowalam sie wiele razy, wyslalam kilka maili. Wieczorem zalogowalam sie znow i okazalo sie, ze moja skrzynka jest wyczyszczona z wszysciutkiego co tam bylo. Zostaly tylko kontakty. Czy to moze byc jakis blad technicxny czy ktos sie wlamal na moja poczte ? Blagam o jakas rade. Nie spalam cala noc. mialam tam wazne informacje...Napisalam do serwisku, ale nie odpowiedzieli na razie...

Gość Wystraszona jak diabli
podnosze

Gość taka prawda
ja też tak miałem, ale na moją pocztą włamał się kumpel i wszystko mi pokasował

Gość spróbuj zjechać
kusrorem w dół. tez tak miałam. Wugladało na to że nic nie ma, a jak się okazało niektore maile były tak jakby "na dole", jak się wchodziło puste, a one były na dole, trzeba było myszką zjechac w dół.

Gość a powiedz mi czy masz
poczte na onecie??

Gość musisz zapytać na dziale reda
kcji tam pracują niektóre cwaniaki,ktorzy się tak bawią

mógł - mogłaś wpisać gdzieśw komputerze u kogoś login i hasło a tam jest ustawione zapamiętywanie - potencjalnie możesz mieć keylogera czy innego trojana od byłego faceta - możesz mieć proste durne hasło w stylu Ania jak się Ania nazywasz albo dotę urodzenia i ktoś wie że masz taki adres email i ciebie nie lubi to trafił hasło :P albo cośpo prostu padło u dostawcy ostatecznie odebrałas sama wszyskie emaile jakimś programem np outlookiem a nie ustawiłaś aby pozostawiał emaile na serwerze