Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laurenxxx

Zmiana w wygladzie piersi - guz pod biustem, malo widoczny

Polecane posty

Gość laurenxxx

Witam, chcilabym sie podzielic moim zaniepokojeniem. Zaczne od tego, ze od 3 miesiecy mam nowa prace, kolezanka z tej pracy wlasnie lezy w szpitalu - zlosliwy rak piersi. Wykryla go przez przypadek, patrzala na jakis program w telewizji i stwierdzila, ze ona tak wlasnie ma! Dokladnie tak samo wygladaja moje piersi :( Chodzi o to, ze pod biustem jedna piers jest znieksztalcona, jak dzwigne rece do gory to groczol tez wyglada inaczej, niz w tej drugiej piersi, jest nierowny i to dosc sporo! Jestem teraz przed okresem i dodatkowo bola mnie wezly chlonne, boje sie isc do lekarza, bo mam zle przeczucie. Dziewczyny, czy moze ktoras z Was tez wykryla w ten sposob raka? Mam 35 lat i ta zmiane pokazywalam lekarzowi jakies 6 lat temu, juz byla widoczna, jak skonczylam karmic corke. Prosze o jakies informacje.

Gość poganiacz klawiszy
nie koniecznie moja kuzynka miała guza też się wystraszyła ze to rak ale się okazał torbiel czy coś akupunktura go wyleczyła ale do lekarza idz bo później będzie ciężko go wyleczyć jak to będzie rak dieta gersona zacznij dużo jesz i pic surowych warzyw

Gość laurenxxx
Dzieki, nigdy nie slyszalam o tej diecie, zaraz poczytam. Wiem, wiem do lekarza pojde zaraz w poniedzialek, strasznie boli mnie w okolicy pod pacha, ale nie mam nic zarumienionego, moze nadwyrezylam cos. Mam taka nadzieje, ze to nic powaznego, ale obawiam sie najgorszego, szczegolnie, ze ta zmiana, ktora wczesniej uwazalam za normalna, jest juz od 2003 roku!

Gość laurenxxx
Dzieki, w sumie nie chodzi mi o diety, tylko czy ktoras z Was miala guzka w miejscu pod biustem. Czy jest sie czym martwic, czy nie panikowac.