Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak326854

Historia powraca!! kocham ja!! wiem ze ona tez mnie!!

Polecane posty

Gość Chłopak326854

Witam drogie panie. Mam pewien problem w zwiazku. moze opowiem od pocztaku. Pewnego dnia zobaczlem ja w szkole zaczelismy pisac coraz wiecej jedzilem do niej motorem zemna pierwsyz raz sie calowala;] pouzniej bylismy para okolo 1 miesiaca moze wiecej. Jedna dziewczyna zawrucila mi w głowie powiedzialem mojej K ze juz niekocham i odeszlem strasznie plakala i powiedziala ze sie niepodda. Udawalem ze nic do niej nieczuje lecz to było silniejsze codzien myslalem o K i wogole wiedzialem ze ja kocham chodz oszukiwałem sam siebie. Nie wytrzymałem napisalem o niej ze niemoge bez niej zyc wybaczyla mi Kochalismy sie;} 9miesiecy bylismy razem bylo cudownie lecz jakies male sprzeczki ani raz sie nie zdradzilismy!!! mialem czasami wiecej czasami mniej czasu ostatni miesiac bylem strasznie zajety i wogole lecz kochalem ja i wiedziałem ze mnie kocha. Pewnego dnia on byl u neij w domu jako kolega kogos tam nieważne byl caly dzien K całowała sie z nim bo mi o tym powiedziałem. Zerwała zemna powiedziała odrazu ze to niema sensu lecz ciągle mówi możne kiedyś nie wiem co bedzie jutro ja tez tak jej mówiłem gdy z nia zerwałem dla tamtej. Pisza ze soba od 3 dni ja tez pisze do K kocham ja i chce ja odzyskac. Jak myslicie odzyskam ja Zauroczenie pryśnie Miedzy nimi jets różnica 7 lat;[ Wydaje mi sie ze bedzie zupelnie jak zemna wtedy???? co mogę jeszcze zrobi?? zaleyz mi na niej pewnie to znajdzie predzej czy puzniej ten atykul mozecie sami cos do k napsiac pozdrawiam i zyczcie szczęścia

Gość pytajaccc-a
a ile macie lat?

Gość rewa
Przepraszam Cie. Popraw troszkę swoją pisownię ponieważ odnosi sie wrażenie że gdy do Ciebie napiszę to możesz tego nie zrozumieć. Nie odbierz tego jako złośliwość,proszę.

Gość Chłopak326854
sorki ale się spieszyłem bardzo stad te błędy. wiek nie ma znaczenia miedzy mną a K jest 2 lata różnicy ja jestem starszy a tamten tym jest od niej 7 lat starszy

Gość moim zdaniem..................
Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie o.O

Gość lenka003
Nie martw się wróci widzę ze cie kocha nadal ;} głowa do góry . Ja tez zauroczyłam się w kimś i udawałam ze nie kocham mojego faceta zupełnie jak twoja K . potem on mnie zostawił powiedział ze byłam tylko zabawka. Przez 1,5 miesiąca byłam z tym typem i brakowało mi mojego faceta tamten nie dawał mi tego co mój Kochany. Teraz go kocham a on mnie jeszcze Bardziej wiem z bd na zawsze;}} A zobaczysz on ja na pewno zdradzi nieraz ma 7 lat więcej . Później bd płakała do poduszki co zrobiła. Mam nadzieje że jej wybaczysz wtedy tak jak ona ci kiedyś.

Gość Chłopak326854
masz racje wiedziałem ze kiedyś tak bd;[ jestem dobrej myśli lenka wybaczę bo zależy mi na niej bardzo:**

Gość adamzns
ja tez tak miałem gdy zostawiłem swoja Anie ona teraz jest zauroczona wiec raczej nic nie osiagniesz ale sie nie poddawaj za nie dlugo sie opamięta zobaczysz;] bd dobrze bd razem zobaczysz. ja wróciłem do ani i jets git!!

Gość adzia.
Ty daj mi swój numer gdzie tacy faceci sa???

Gość pamietaj
NIEPODDAWAJ SIE A KIEDYS CI ONA PODZIEKUJE!! GLUPIA MASZ TAKIEGO MENA PFFF

Gość a wiecie o tym że
niektóre wyrazy z "nie" pisze się oddzielnie??