Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak jak w temaciee

kiedy obnizyc lozeczko??

Polecane posty

Gość tak jak w temaciee

obniza sie lozeczko??moj synek ma 4msc ale jak lezy i sie przwraca i kopie nozkami o przewijak, zastanawiam sie kiedy opszcza sie lozeczko na dol

jak dziecko zaczyna siedziec to na srodkowy poziom a jak wstaje to na sam dół. Ta górna pozycja jest wgodna bo nie trzeba sie bardzo schylac po dziecko ,ale czy tak czesto sie wyciąga i wkłada tam dziecko zeby to byl jakis problem...? Wiec mysle ze jak ci wygodniej to mmozesz opuscic na ten srodkowy:) Mój ma prawie 4 miesiące ale tez jeszcze spi na "najwyższej półce", śpi w spiworku wiec za bardzo nie kopie, a przewijak mam na drugim koncu łóżeczka wiec nie sięga jeszcze nóżkami:)

Gość a dlaczego nie wiem
moj ma prawie 8 miesiecy, spi jeszcze na gornym poziomie

Gość a dlaczego nie wiem
ale ja przewijak mam osobno, stojacy wiec co najwyzej kopie o szczebelki przewraca sie po calym lozku :) A moze po prostu zdejmiesz przewijak na noc?

Gość ja musialam opuscic
juz jak miala 6 miesiecy bo juz sie podciagala do siadu

Gość tak jak w temaciee
dzieki za rady, ja tez mam przewijak na koncu lozeczka ale maly juz siega nozkami jak kopie albo sie przewraca a on wierzga jak nie wiem w nocy to az sie wysrazylam jak co huklo a on nozkami walnal w przewijak heh a o srodkowym poziomie nawet nie wiedzialam

my obniżyliśmy, gdy zaczęła siadać (ok.6 miesiąca) i było to dobre rozwiązanie, bo zaczęła sie podciągać i wstaje na kolana... nie chce myśleć co by było gdybyśmy nie obniżyli

Gość caramel...
My obnizyismy jak mala zaczela siadac czyli jak miala ok 5,5 miesiaca.. od razu na najnizszy poziom i tez dobrze ze tak zrobilismy, bo niedlugo pozniej mala zaczela w lozeczku klekac a teraz zaczyna wstawac :-) (ma 7,5 miesiaca) ...

Gość mama niaikos
mo ma6i juz wstaje

Gość mama sama w domu...
ja obniżyłam jak synek miał 6,5 miesiąca bo już stawał w łóżeczko.