Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justysia .

Co mi jest !?

Polecane posty

Gość Justysia .

Od kilku dni Bardzo swędzi mnie pochwa w okolicach warg sromowych . nie tak cały czas, przeważnie jak kładę się spać.Leci mi też biały płyn z pochwy . nie wiem co mam robić pomocy!!!! aa no i jeszcze czuję chropowatośc przy wejściu do pochwy

Gość gineolog
niepodniecaj mnie

Gość Dr.Siemiewski
To odwodnienie spowodowane stanem goraczkowym jajnikow -pij duzo wody -zero sexu -jedz duzo bialka

Jak zwykle odpowiedź jest jedna - jesteś chora ;) Idź do ginekologa. Najprawdopodobniej to zakażenie grzybicze. Dostaniesz globulki i inne zalecenia. http://www.szansaspotkania.net/index.php?page=8744 Kup sobie żel do higieny intymnej z korą dębu np. soraya http://alejka.pl/soraya-zel-do-higieny-intymnej-kora-debu-wsad-pomaranczowy-2.html Dobrze jest też stosować tantum rosa http://www.tantumrosa.pl/infe-index.html

Gość Justysia .
jakie odwodnienie ? I dlaczego nie można uprawiać sexu ?

Gość Justysia .
jak mam jeść dużo białka skoro mam skaze białkową ?

Gość justysia .
Pozatym boję się iśc do ginekologa, ponieważ mam 15 lat a nie jestem dziewicą.. boję się że ginekolog jej to powie .. wtedy fest będe miała pzypał .. jestem w kropce:(

Nie powinnaś uprawiać seksu ponieważ możesz zarazić partnera . Swoją drogą partner też powinien się przebadać u lekarza. Inaczej będziecie się zarażać na przemian ;)

Gość Dr.Siemiewski
Sex moze jeszcze bardziej podraznic pochwe , w takim razie jedz duzo owocow szczegolnie tych soczystych (pomarancze,arbuzy itp...)

Lekarz też człowiek. Jeśli leczysz się u danego lekarza to jesteś jego pacjentką. Masz prawo wymagać aby o Twoim stanie zdrowia nie informował nikogo.

Gość justysia .
nawet moją mamę ?

Gość Justysia .
jak ją namówić żebyśmy poszły do ginekologa? nie chcę jej mówić do mi jest ..

Jeśli to zakażenie grzybicze, to może ono powstać nawet po leczeniu antybiotykami. Możesz powiedzieć mamie, że chcesz iść do ginekologa i zapytać czy pójdzie z tobą. Możesz też iść sama, weź ze sobą dowód ubezpieczenia i jakiś swój dowód tożsamości.

Gość WEZ SOBIE TE PRWAWA
WSADZ

Najlepiej wcześniej zadzwoń do przychodni i zapytaj o godziny przyjęć i tryb przyjęć - tzn. czy wyznaczane są godziny i daty przyjęcia do lekarza, czy można przyjść w każdej chwili.

Gość Justysia .
czy taka wizyta kosztuje ?

WEZ SOBIE TE PRWAWA WSADZ Nie , dziękuję ;) Nie chcesz znać swoich praw - Twoja sprawa, ale później nie płacz, że w szpitalu jest źle :p

Gość Justysia .
Czy taka wizyta kosztuje ? Tak szczerze mówiąc troszkę sie wstydze ginekologa ..

Gość Justysia .
jestem ubezpieczona . moja mama ostatnio jakieś gówno z pzu płaciła. :P To spotkanie z ginekologiem troche mnie przeraża.. Będ eu niego 1 raz a pozatym nie mam pojęcia co on będzie robił . Nie chce mieć tej grzybycy . Denerwuje mnie to już. A zaczeło mi się tak od kilku dni ..

Nie chodzi o ubezpieczenie PZU wypadkowe. Musisz mieć ubezpieczenie zdrowotne. Poproś mamę o książeczkę ubezpieczeniową.

Gość Justynka .
mam coś takiego = ] może to głupie pytanie ale po oglądnięciu mojej pochwy odrazu będzie mi wypisywał receptę ? czy mogę mu powiedzieć żeby nic nie mówił mojej mamie o utracie dziewictwa ? ( jeśli z nią pojde ) poszła bym z chłopakiem, ale jak się potem spyta i jak ? co mu odpowiem ? głupio tak żeby wiedział o tym że mam np. grzybycę..

Głupio to będzie jeśli chłopak jest zarażony, Ty się wyleczysz, a on znów Ciebie zarazi ;) Poproś mamę, żeby nie wchodziła z Tobą do gabinetu, a lekarzowi, żeby nie mówił o braku dziewictwa. Możesz iść sama, z koleżanką, z mamą, chłopakiem, babcią i z kima tam chcesz ;) Chłopak jeśli współżyliście to też powinien się zbadać.

Gość Justysia .
dziękuje ci lilitka czy jak ci Tam za dobre rady ;***** bardzo mi pomogłaś : ) tylko boje sie że są lekarze gaduły ..