Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 oj tam..................

ej gdzie ten temat o tej kierowniczce co jest afera

Polecane posty

? Tam bylo cos o SPA a ja nie zdazylam przeczytac 馃槧!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ale afera w dziale
skasowali mi :( nie mam z kim pogada膰 o tym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale afera w dziale
kobieta siedzi w szpitalu psychiatrycznym na oddziale zamkni臋tym monitorowanym, pr贸bowa艂a za wszelk膮 cene sie zabi膰 .Pilnuje jej r贸wnie偶 m膮偶 kt贸ry praktycznie mieszka w tym szpitalu.

Udost臋pnij ten post

a co z tym SPA?

Udost臋pnij ten post

poza tym 200patykow na tyle lat to ledwie 2patole/mies. Co to za afera? :o...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale afera w dziale
nie wiem w jakim kontekscie Chodzi o to 偶e ona mia艂a wszystko,w tym darmowe SPA,mia艂a laptopy najwy偶szej jako艣ci, samoch贸d,kom贸rka, darmowe paliwo, nagrody,pensje, fundusze ,podr贸偶e, silikony sobie zrobi艂a --wszystko o czym zwyk艂a polska kobieta mo偶e pomarzy膰 a i tak jeszcze krad艂a i wyprowadzi艂a z firmy w 8 msc 200 tys

Udost臋pnij ten post

no mi tam silikowny nie potrzebne...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale afera w dziale
ma za艂o偶on膮 spraw臋 w s膮dzie karn膮 przez firm臋.Zastanawiam sie czy ona nie posz艂a do tego szpitala po to 偶eby nie zosta膰 aresztowan膮.

Udost臋pnij ten post

nie wiem, nigdy nie bylam kierowniczka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale afera w dziale
jej biuro jest zabezpieczone jak po morderstwie, znale藕li przedmioty te偶 wstydliwe mo偶na sie domy艣la膰 tylko .........wg mnie jak j膮 znam to opr贸cz alkoholu pewnie trzyma艂a tam prezerwatywy, ewentualnie wibrator albo inne gad偶ety

Udost臋pnij ten post

ta...i sztuczna lale z seksshopu...oj czy wy aby nie chcecie wiecej sensacji niz juz jest? :D

Udost臋pnij ten post

prezerwatywy to kazdy nosi dzis przy sobie w dobie AIDS szerzacego sie w korporacjach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale afera w dziale
no niestety nie robie sobie jaj :-) nie wierzysz ? nie oceniaj innych wg siebie,mo偶e ty tego nie robisz w miejscu pracy ale ona tak ale tak naprawde nie wiem co to za przedmioty wstydliwe, tylko sie domy艣lam

Udost臋pnij ten post

moze ona miala z kim biedny ten maz-malo, ze straci zyle zlota to jeszcze bedzie musial zrozumiec, ze nie byl jedyny

Udost臋pnij ten post

wiesz takie kierowniczki to nie maja z reguly zycia prywatnego...zyja glownie praca ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale afera w dziale
podobno firma nie chce afery rozdmuchiwa膰,sprawe przykrywaj膮 偶eby nie by艂o afery ,firma nale偶y do bud偶etu pa艅stwa my mieli艣my ju偶 zebranie,nie wolno sie z ni膮 kontaktowa膰 ani przez rodzine.Wszystkie jej kontakty z konta bankowego,kom贸rki, telefonu prze艣ledz膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale afera w dziale
w艂a艣nie nie wiem czy jej romanse wyjd膮 na jaw przy tej aferze jej m臋偶a zawsze by艂o mi szkoda a czasami zastanawiali艣my sie 偶e mo偶e on o tym wie, mo偶e s膮 swingersami

Udost臋pnij ten post

moze miala to w zakresie obowiazkow :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale afera w dziale
by艂a bardzo arogancka, wywy偶sza艂a si臋,gardzi艂a lud藕mi, strasznie obnosi艂a sie swoim bogactwem,艣mia艂a sie z innych 偶e ma艂o zarabiaj膮 pewnie my艣la艂a 偶e pana boga za nogi z艂apa艂a i do ko艅ca 偶ycia bedzie krad艂a a tak bek艂a kra艣膰 trzeba umie膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale afera w dziale
ciekawe tylko czy zacznie sypa膰 z kim wsp贸艂pracowa艂a ,jeden facet od razu sie zwolni艂 bo sie boi, jest jeszcze sp贸艂ka dw贸ch facet贸w kt贸rzy za jej spraw膮 czerpali zyski w firmie przes艂uchiwali ludzi, wyjdzie chyba 偶e b臋dziemy wzywani do s膮du na 艣wiadk贸w ja wiem jedno , udupie j膮

Udost臋pnij ten post

czyli znaczy ona zyla chyba tylko praca :o Ja nie mam dzieci..czeka mnie chyba w najlepszym razie kariera takiej waryjatki ...:o w dodatku umowa mi sie konczy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale afera w dziale
ona ma dziecko,kiedy艣 jak mia艂a na艣cie lat z jakim艣 innym facetem ona tym dzieckiem sie nie zajmowa艂a,chyba u jej mamy siedzia艂 kariera waryjatki --藕le sie ko艅czy oszukiwa艂a firme na kase i nie dzia艂a艂a sama, w poprzednich latach te偶 nakrad艂a ale jeszcze nikt tego nie wyliczy艂

Udost臋pnij ten post

w trudnych czasach rzadza psychopaci. widac ona sie nadawala do kierowania i rzadzenia w dziale

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale afera w dziale
ja my艣la艂am 偶e jej z艂odziejstwa nigdy nie wyjd膮 na jaw ,prze艂o偶eni nie reagowali , nic.Je艣li jaki艣 pracownik zacz膮艂 co艣 szura膰 to go sie pozbywa艂a Ona rozochocona krad艂a na pot臋g臋, niekt贸rzy plotkuj膮 偶e by艂 podstawiony pracownik kt贸ry j膮 rozpracowywa艂.

Udost臋pnij ten post

tego jak jest nie wiemy, ale ta pani to niezla musiala byc skoro dziecko sobie zrobila z mlodym wieku Niezla z niej kierowniczka. I takie moralne panie zostaja wlasnie keirowniczkami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale afera w dziale
mam nadzieje 偶e sie sko艅czy艂a , z jednej strony pod艂a suka a teraz zosta艂a sama skaml膮ca o lito艣膰 ,jej 艣wiat run膮艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weszyciel
zdajecie sobie spraw臋, 偶e gdyby to nie by艂a sp贸艂ka skarbu pa艅stwa to do czego艣 takiego nigdy by nie dosz艂o ? wszystko co pa艅stwowe po pewnym czasie gnije

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale afera w dziale
raczej gdyby to by艂a firma prywatna albo korporacja z innego kraju do do takich machloj by nie dosz艂o.Okradanie sp贸艂ki pa艅stwa i wiele os贸b za ni膮 sta艂o i na to przyzwala艂o, w ko艅cu nikt nic nie traci艂.Tylko z powodu takich z艂odziei porz膮dni podrz臋dni pracownicy kt贸rzy maj膮 rodziny i chc膮 uczciwie pracowa膰 -trac膮.

Udost臋pnij ten post

ale afera w dziale --chyba masz racje a poza tym nie cierpie pind co nie szanuja innych osob馃槧

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kukurrykuu
moja eks szefowa wywalila z pracy mnie i jeszcze pare osob, ludzie boja sie jej jak ognia, miala 3 sprawy w sadzie pracy, wyplacila odszkodowania z kasy urzedu i nadal siedzi na stanowisku, olewa przepisy ,mowiace o tym ze nabor do pracy trzeba robic w BIP itp..............wszystko w isntytucji panstwowej - mozna? mozna!

Udost臋pnij ten post