Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 oj tam..................

ej gdzie ten temat o tej kierowniczce co jest afera

Polecane posty

Go艣膰 poleg艂am na miejscu
kukurrykuu do czasu... proponuje pisemny donos do NIK

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ale afera w dziale
kukurrykuu ---pownni艣cie udupi膰 j膮,wiem 偶e na pocz膮tku nic nie wychodzi.U mnie te偶 tak by艂o ,ludzie pisali na ni膮 donosy a ona by艂a kryta.Jak kto艣 walczy i bardzo chce i nie zniech臋caj膮 go pora偶ki to sie uda ,np po roku Ale wi臋kszo艣膰 chce spokoju i sie nie m臋czy. Mo偶na te偶 donosi膰 do CBA je艣li s膮 podstawy ku temu. Sp贸艂k膮 pa艅stwa CBA zawsze sie interesuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kukurrykuu
zmanipulowala wojta i zastepce, zatrudnila ich znajomych, teraz zwalniaja ludzi, ktorzy sprzeciwiaja sie ich rzadom.......wlasnie o to chodzi ze ludzie nie chca sie babrac w tym bagnie ale trzeba bedzie cos zrobic bo oni to robia za podatnikow pieniadze :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale afera w dziale
moja szefowa mia艂a wtyki w siedzibie g艂贸wnej na ca艂膮 polsk臋 a pracowa艂a w filii w innym mie艣cie.Zna艂a sie z dyrektorami, zna 艣rodowisko prawnicze w naszym mie艣cie, wygra艂a kilka rozpraw s膮dowych.Jedna by艂a pracownica si臋 na ni膮 uwzi臋艂a ale co poczyni艂a wobec ex szefowej zawsze przegrywa艂a, szefowa 艣mia艂a jej sie w twarz i przez lata okrada艂a firme.I nagle ....nie st膮d ni z ow膮d,niewiadomo, wyrzucili j膮 na zbity pysk,dyscyplinarnie ze spraw膮 w s膮dzie g艂贸wnym w innym mie艣cie. Nie wiem komu sie uda艂o ale szacun dla tego cz艂owieka. Jest mo偶liwe ale musi trafi膰 kosa na kamie艅,jak kosa trafia na trawe to j膮 艣cina, wszystkich 艣cina.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale afera w dziale
trzeba odr贸偶ni膰 偶e jest mobbing a szef z艂odziej to co innego. Ja mia艂am szefow膮 z艂odzieja, jak kto艣 przyklaskiwa艂 jej poczynaniom to mia艂 dobrze.

Udost臋pnij ten post