Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmadziuskax

Dzisiejsi emeryci - egoisci, ktorzy zyja na koszt ciezko pracujacych mlodych

Polecane posty

Sami pracowali na niby za PRL, 2 godzinki dziennie, a reszta to bylo picie kawy i jedzenie ciastek. A teraz - wielcy panstwo, ktorzy dostali wszystko za nic - mieszkania za pare zlotych, emeryture za nic. Gdzie tu uczciwosc?

Gość fdse
nie wszyscy . NMiektorzy ciezko pracowali fizycznie .

Gość weeediioo
Madzik ,co ty piszesz,ty tez mozesz jesc "ciastka""

Ty madzik pogięło Cię? Kiedyś nie było kawy i ciastek, a pracowali cieżko. Jak nie masz pojęcia to się nie wypowiadaj, tylko porozmawiaj ze swoimi dziadkami. A niektórzy z nich mieli jeszcze okazję walczyć na froncie i oglądać na codzień śmierć przyjaciół.

a mnie sie wydaje ze obrazasz tez swoich rodzicow ,napewno bylo ci tak dobrze ze teraz nie wiesz co ze soba zrobic ,wszystkich bierzesz w jeden worek ,ale co sie dziwic kultura jest wrodzona tego nie mozna sie nauczyc .

pracowałem za PRL i czas na jedzenie ciastek i picie kawy miałem podczas przerwy 15 min, niewielu było panów dyrektorów... a tobie kto naopowiadał, że młodzi pracują na emerytury???? Co miesiąc mi odciągali na fundusz emerytalny, a mój ojciec wykitował po wzięciu jednej emeryturku, tak, że jego pula przeszła na mnie, więc o co Tobie chodzi???

Gość czyzby wszyscy mieszkali jeszc
xMadziuskax Nie zawiść, bo kwalifikujesz się do renty za głupotę - także dla takich przygłupów jak Ty, też się pare groszy znajdzie.

Jak ja rozmawiam z moim starym to aż go skręca na myśł o nowych czasach. Za PRL nic nie robił a teraz ma 57 lat i od 3 lat jest na emeryturze i jedyne jego zmartwienie to gdzie na ryby pojechac. Do tego cała moja starsza rodzina dostała mieszkania a ja musze kredyty brac żeby małe 2 pokoje z kuchnia kupić. Akurat mój ojciec dobrze trafił i za komuny mieliśmy durzo rzeczy w domu i nie odczuwało sie "nagich chaków" i stania w kolejkach

Gość ferfewrewr4234324
xMadziuskax - Chyba Cię szczylówo pojebało. W dodatku oni więcej płacili na ZUS niż ty z najniższej krajowej, więc zamknij ten ryj.

"a tobie kto naopowiadał, że młodzi pracują na emerytury???? Co miesiąc mi odciągali na fundusz emerytalny" ty chyba sam nie wierzysz w co piszesz :o🖐️

Gość kiedyś też będziesz emerytem
i dla młodych też będziesz pasożytem!! dla nich też będziesz nierobem, i dołożą sobie historyjkę, że za młodych lat nie robiłaś nic!! Miło Ci będzie tego słuchać??

nic nie poradzę na to,że Jaruzel przefiurgal kasę emerytów na wojowanie z szabelką i na pomoc Wietnamowi i Kochanemu Wodzusiowi w Moskwie na gorzałkę i narkotyki

Gość jaaaaaaaaaasne
Dla mnie ty już jesteś pasożytem :(

Gość jaaaaaaaaaasne
Dla mnie ty już jesteś pasożytem :(

Gość dzisiaj młodzi nie
pracują tylko siedza na bezrobociu albo dają sie obrabiac angolom. Tak samo debilny tekst jak i twój głupolku,ale z pewnością czyjś wnuk za 20 lat napisze go na jakimś futurystycznym forum