Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalieeeee

wypad na piwo..

Polecane posty

Gość natalieeeee

Powiedzcie mi co o tym sadzic. wczoraj taki chlopak zaprosil mnie na piwo. wszystko yloy ok, ale doznalam szoku kiedy kazal mi zaplacic za swoje piwo, dopominajac sie ze mam zwrocic mu 6,50zl. nie jest to bynajmniej biedny studencina, ale facet pracuje w firmie, dobrze zarabia, a mi kazal za siebie zaplacic..czy on mnie traktuje powaznie, bo juz zglupialam..pomozcie??

Gość jeśłi Cię zaprosił i użył słow
a "zapraszam", to powinien on zapłacić. Jest niewychowany.

Nie,nie traktuje Cię poważnie i do tego jest sknerą.Jeśli mężczyźnie podoba się dziewczyna to nie każe jej płacić za siebie a zwłaszcza na 1 randce! Co innego na którejś z kolejnych...Moja rada-nie spotykaj się już z nim a kasę wyślij mu przelewem z napisem-za piwo

Gość fsdfasd
po to facet zaprasza później płacąc bo ma nadzieję na seks

Gość fsdf
a z jakiej kurwa racji miał za ciebie płacić? zaprosił cię pewnie na piwo tak normalnie po znajomości a ty wyobrażaziłas sobie chuj wie co! a jak sie idzie ze znajomymi na piwo to sie albo stawia na zmiane koleki albo płaci sie za siebie samemu, i nie ma tu nic dziwnego ze kazal ci zaplacic za siebie tylko ty se wyobrazasz chuj wie kurwa co

Gość Normalny chlopak
Hahahahhahaha ladnie pojebany koles:P Ja bym sie wstydzil tak powiedziec nawet:D

Gość voice
za mnie nawet chłopak przyjaciółki płaci jak wychodzimy we 3, pomimo moich sprzeciwów. skoro Cię koleś zaprosił to powinien zapłacić, albo niewychowany, albo totalny sknerus, ja bym dała spokój z takim

Gość voice
chpciaz ja to troche co innego bo jak przyjacolka nie patrzy to robie dobrze reka pod stolem jej chlopakowi

Gość o żesz kurdeee
gdzie jeszcze sprzedaja piwo po 6.50?? Fajnie Wam, u nas za mniej niż 8 to nie kupisz w knajpie....