przerwa miedzy posladkami 90 0 Napisano Październik 17, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śląski MISTRZ 0 Napisano Październik 17, 2009 na zdrowie, w końcu jakiś ciekawy temat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dsfaesdfesr34324 Napisano Październik 17, 2009 :D :D :D Przerwa, widzę, że wstapiła w ciebie nowa inwencja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siema przerwa.. Napisano Październik 17, 2009 to co zrobimy w przerwe? :;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mlody Pies Napisano Październik 17, 2009 Ja tez nie lubie slazakow... buraki pierdolone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śląski MISTRZ 0 Napisano Październik 17, 2009 tymi słowami dajesz wyraz swojej inteligencji, nawet nie chce mi się dyskutować z takim marnym zywotem jak Twój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mlody Pies Napisano Październik 17, 2009 Katowice to jeden wielki smietnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KRAWACIARZ 0 Napisano Październik 17, 2009 Hanysy , Kornele ja Was sie nie boje Katowice spale , Zabrze rozpier****le ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mlody Pies Napisano Październik 17, 2009 Jebac slask!! Mazowsze moje kochane!!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po bimbrze nie pretko Napisano Październik 17, 2009 wrocisz na gore ! bimbrzysko zwali Cie z nog , do rana bedziesz lezala i kwiczala ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przerwa miedzy posladkami 90 0 Napisano Październik 17, 2009 JUZ WROCILAM ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach