Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trele morelle

Dziewczyny Czy lubicie seks?

Polecane posty

Gość trele morelle

Co sądzicie o podejściu do seksu Polek, prezentowanym w poniższym cytacie? Czy coś się w Polsce zmieniło od tamtych czasów? A jeśli to co i dlaczego? Seksuolog Prof. Jaczewski o seksualności kobiet epoki Polski lat 70-tych: Kobiety przychodziły i mówiły: "Mąż się mnie czepia, żyć mi nie daje. Ja jestem zmęczona, mam dzieci, pracę. Jak wychodziłam za mąż, wiedziałam, że będę się musiała zgadzać na współżycie, ale myślałam, że po kilku latach mąż się wyszumi i będzie spokój. A on nic, tylko dalej szaleje!" "Na moje pytanie: Czy to nie sprawia Pani przyjemności?, słyszałem odpowiedź: „Panie, jaka tam przyjemność! Paskudztwo, obrzydlistwo!”

Ciekawe, czy kiedykolwiek zagwarantował jej taki orgazm, że widziała gwiazdy. Zapewne nie - wówczas miałaby inne zdanie,

Gość Jakie maja miec podejscie
skoro robi sie z nich dziwki ! Bo sie ubraly tak a nie inaczej , bo pocalowaly nieznajomego ! To faceci sa winni za to wszystko!

Gość trele morelle
--->Jakie maja miec podejscie Czyli wg ciebie kobiety w Polsce w obecnych czasach również mają takie podejście do seksu jak opisywane w cytowanym fragmencie?

Gość Odczuwaja przyjemnosc
jak partner chce by kobiecie bylo rownie dobrze a nie tylko jemu.

roznie to bywało zależy od wychowania i potrzeb erotycznych kobiet W latach 30-tych ubiegłego wieku tylko 50 % kobiet miało orgazmy więc automatycznie tylko co druga kobieta potrzebowła seksu a reszta robiła z obowiązku małżeńskiego.System komunistyczny taktował kobiety w sposób przedmiotowy Miały służyć facetowi i być oddane mu w zaspakajaniu jego potrzeb.Kobiecie nie wypadało mówić partnerowi że ma on ja doprowadzić do orgazmu bo orgazm był domena faceta

Gość dak dakdk akdakdkakdka
jeszcze jest sporo kobiet w Polsce które męża nie widziały nigdy nago o on ich ;) Poza tym wychowanie w myśl którego nagość to największy wstyd, genitalia to niemalże wynalazek szatana, zabawa w dzieci w doktora to wstyd i zboczenie niemalże skutkuje potem frustracjami i niezdrowym podejściem do tej sfery życia jaką jest ludzka seksualność.

Gość ewciaaaaaaaaaaa
uwielbiam sex ale może jak będe miała 60 lat to też nie będe chcieć

sex jest fajny. ale przy masie obowiązków, dzieciach, pracy, zakupach, stresie, większość kobiet nie potrafi się cieszyć współżyciem, bo np. w tym czasie myślą 'jak długo pralka jeszcze będzie prała'. przecież przed małżenstwem i wspólnym zamieszkaniem i dzieciach, obowiązkach na pewno seks sprawiał większą przyjemność, bo kobieta mogła się skupić na tym co się dzieje teraz ; )

Gość gość
bo r****ć nie umiecie faceci, ja codziennie uprawiam seks z moja dziewczyna i od roku za kazdym razem moja partnerka przezywa orgazm, zawsze doprowadzam ja do orgazmu, czasem trzeba dluzej pruje, moge ja nawet 30 minut pieprzyc, ale zawsze przy koncu zawyje i jest usatysfakcjonowana, nie myslcie o sobie, nie spuszczajcie sie po 5 minutach, laska bedzie szczesliwa, dziewczyny, piszczcie do mnie, dam Wam magiczny orgazm,

Gość Rec1
Jestem taki sam jak ty!:-)

Gość jolisia
Przed kazdym zasnieciem musze byc posuwana bo rano wstaje nie wyspana

Gość gosc

Moja kolezanka tak lubi sex ze teraz szuka ojca dla swego nienarodzonego jeszcze dziecka.

Gość httGOSCY

Dla mnie sex to jest cos najprzyjemnieszego cos wspanialego moge sie sekic caly dzien zeby tylko facet mial sztywnego a jeszcze jak ma dozego to wtenczas szaleje z rozkoszy