Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewkldmwdlkewd

co mam robić?

Polecane posty

Gość ewkldmwdlkewd

spotykam się z facetem pół roku. Problem w tym ,że chyba się nie dopasowaliśmy . jestem ,, tam " wąska pomimo ,że regularnie współżyję. Często mnie boli szczególnie na początku jak się kochamy . Albo po prostu boli mnie bo jestem dla niego ,,za krótka", Kochamy się mamy zamiar wziąć słub. Co robić?

Gość DUSia19
to jest ciezki problem bo predzej czy pozniej ten problem bedzie coraz to wiekszy i bedzie WAm obojgu przeszkadzal bo jednak dogadanie sie w lozku to podstawa dobrego zwiazku proponuje CI rozstanie sie bo to i tak nie ma sensu na dluzsza mete ... z TOBA wszystko ok to on musi miec za duzego dla Twojej myszki :**:

Gość ewkldmwdlkewd
no on ma 18 cm więc chyba jest ,, normalny" ,ale dla mnie to za dużo :( kochamy sie przez te pół roku nie raz często ,ale często mnie po prostu boli:(

Gość ewkldmwdlkewd
z wcześniejszym partnerem ktory mial z 16 cm i nie mial takiego grubego nie mialam takiego problemu. Bylam z tym u gin to powiedział żebyśmy sie kochali w innych pozycjach ,ale nie możemy sie kochac ciagle w tych samych poza tym on lubi najbardziej od tyłu i szybko ,a nie chce mu tego odmiawiać :(

Gość o ja pie...
kurwa ludzie to maja problemy

Gość peto
wg mnie nie powinnas sie przejmowac przechodziłem to samo ze swoją kobietą z czasem bedzie dobrze tylko powinniscie sie czesciej cykac nawet pare razy dziennie to zobaczysz ze w koncu zaczniesz czerpac z tego przyjemnosc

Gość ewkldmwdlkewd
wysram się i spróbuję analnie

Gość ewkldmwdlkewd
parę razy dziennie? ostatnio kochamy się codziennie i jestem obtarta jak cholera.. ale może jakos wytrzymam