Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krolowa 33

w pozwie rozwodowym mąż napisał , ze wrobiłam go w dzieckko

Polecane posty

Gość poległam na miejscu
REWELACJA :D, :D Sędzina/sędzia sie ubawi do łez

Gość Emmett Fitz-Hume
To złą kobietą jesteś :o

Gość jaaaaaaaaaaaasne
Pewnie pchałaś sobie paluchami jego spermę wprost do macicy???? A spermę ukradłaś mu w nocy, gdy miał polucje :D Dobrze, że się rozwodzisz! Gdzieś Ty wyrwała takiego głąba????

Gość barabba
no to tylko on sie ośmiesza i oczernia ---nie ty nie wyprowadzaj go z błędu ,niech tak pisze, sąd od razu będzie wiedział że ma do czynienia z idiotą

nie jestem taki pewien, że idiotą. Znam przypadek, dziewczyna chciała złapać chłopaka i na baletach włazła mu do wyra, i wpadka. Chłopak po sprawie wolał płacić alimenty niż żenić się z przymusu, wzorem idiotów z Mody na sukces.

Gość ndmbfmdsbfmndfsbfm
moze i wydaje sie smieszne ale to trudne do podwazenia:o

bmblondyn znam przypadek dziewczyny, gdzie po imprezie u znajomych była zalana w trupa. Gospodarze położyli ją w innym pokoju, żeby się wyspała. Facet wlazł do jej łóżka zrobił co swoje, a potem twierdził, że sama tego chciała bo SIĘ NIE OPIERAŁA :p Potem oczywiście na sali sądowej po wynikach badań nadal twierdził, że to nie jego dziecko :-o

zgadzam się, że idiotów nie brakuje. Mąż tej pani pewno ma na myśli sytuację, że pani przestała brać tabletk, albo specjalnie współżyła by zajść w ciążę, i tym samym postawić go w sytuacji przymusowej.

Gość krolowa 33
bmblondyn...to jest nasze drugie dziecko...i wlasnie o to drugie chodzi, napisal ze wrobilam go w dziecko, bo on zawsze chcial miec tylko jedno.Tez mam nadzieje ze sedzia go wysmieje.

Gość jaaaaaaaaaaasne
W świetle prawa małżeństwo służy posiadaniu dzieci. Bardzo łatwo dostać rozwód z małżonkiem, który ich nie chce.

Gość krolowa 33
bmblondyn..jakiej przymusowej sytuacji? jestesmy malzenstwem od 11 lat! pierwsze dziecko urodzilo sie dwa lata po slubie, wiec nie zlapalam go na dziecko.A teraz chodzi mi o to drugie!!!! ze niby go wrobilam!

Gość krolowa 33
to dzieciatko ma teraz 3 latka...z,ozyl pozew rozowdowy w kwietniu br, z mojej winy.Czekam wlasnie na wezwanie do sadu

zrobi z siebie idiotę w tej sytuacji. Sąd zawsze weżmie pod uwagę dobro dziecka. A jak trafi na sędzinę typu walcząca feministka, to czarno widzę jego przyszłość.

Gość pewnie już ma inną
na boku, a Ty i nowe dziecko stoicie na drodze do szczęścia :(

Gość krolowa 33
ostatni post.NIESTETY ZGADZA SIE!

daj mu ten cholerny rozwod ! ...chyba ze widzisz jakis promyk nadzieji ze bedzie lepiej.....jesli nie , zaloz sprawe o godne alimenty i..... ! heheh jak ja to lubie pisac ;).... WDEPCZ IDOTE W PODLOGE SALI SADOWE

Gość krolowa 33
zarzucil mi jeszcze ze niby nie zawsze mialam posprzatane i tu ma swiadczyc przeciwko mnie jego matka.

Gość krolowa 33
ja sie zgadzam na rozowd ale z jego winy.Niestety pozew jest zlozony z mojej winy.Zarzuty podalam "wrobilam go w drugie dziecko i nie zawzse mialam posprzatane w domu

Gość krolowaa 33
a mi kabel usb..NIE MA ZADNEJ NADZIEJI NA POLEPSZENIE SYTUACJI.ON BARDZO DLUGO DZIECKA NIE UZNAWAL, DOPIERO ZACZAL SIE CORKA INTERESOWAC JAK ZLOZYL POZEW."INTERESOWAC"TZN BRAC RAZ NA TYDZIEN NA 2-3 GODZINKI DO SIEBIE.ALE gdy byla chora 3 tyg to nawet nie zapytal jak sie czuje i czy cos corka potrzebuje.

Gość poległam na miejscu
zarzucil mi jeszcze ze niby nie zawsze mialam posprzatane i tu ma swiadczyc przeciwko mnie jego matka. :D, :D, :D a ty najmowałas się u niego DO SPRZĄTANIA???? przypomnij panu na sali sądowej że dbanie o dzieci i dom ( w tym również o czystość w tym domu) to obowiązek obojga małżonków TY NIE MIAŁAŚ POSPRZĄTANE.. a on miał?

Gość i nie licz na zainteresowanie
dziećmi gdy facet ma nową doopę :(

Gość nie będzie bólu
Sąd go wyśmieje z takimi powodami. Zbieraj skrzętnie wszelkie dowody i poszlaki na kochankę, a rozwód będzie z jego winy.

prawdę powiedzawszy sprawy rozwodowe to znam z tvn, i na samą myśl o tym wywlekaniu brudów i publicznym praniu, skóra mi cierpnie. Ale jeśli to jedyne wyjście, choć to przegrana obydwu stron, dla kobiety bardziej.

"zarzucil mi jeszcze ze niby nie zawsze mialam posprzatane i tu ma swiadczyc przeciwko mnie jego matka." hahahaha spadlam z krzesla:D Przeciez oni sie w sadzie osmiesza tylko.Sad ma w dupie takie zarzuty.Komedia jakas.Jego matka...te mamusie niektore,niektorych facetow to sa dopiero komiczne:P