Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krolowa 33

w pozwie rozwodowym mąż napisał , ze wrobiłam go w dzieckko

Polecane posty

Gość krolowa 33
a mi kabrl ..od raoku nie mieszkamy razem

Gość zapewne o alimenty
będzie walczył jak lew nowa doopa kosztuje a stare bachory i była żona najlepiej zrobią gdy wyparują

hmmm nie orientuje sie specjalnie...czy na sprawach rozwodowych mozna prosic o papuge z urzedu ? jesli tak to jest szansa dla jakiegos mlodego prawnika :) nawet prawnik nieudacznik rozrzuci go po sali jak garsc ryzu..

Gość krol wszechswiata
sad go zalatwi. Tak jak mojego starego. Tez na matke bzdury wypisywal w pozwach. Sedzina malo kloca ze wkur..ienia nie zwalila. pograzy sie frajer. gwarantuje. :) tylko ty musisz trzymc klase i nie dac sie sprowokowac. Odpowiadaj spokojnie i rzeczowo.

Gość krolowa 33
zamilklam ..bo robilam podwieczorek dla coreczki :) ktos tutaj mi zarzucil, ze nie ma takich facetow..owszem sa... co do zarzurtow...to, ze go wrobilam -osmieszy sie ale poczytalam trosze o rozowdach i powodem rozowdu moze byc nie dbanue o dom ( w tym wypadku niby ten balagan, a ja po prostu nie mialam czasem sily sprzatac, dziecko budzilo sie co pol godziny w nocy, ja bylam strasznie niewyspana, nerwowa i po prostu czasem mialam w dupie czy jes pozmywane czy nie..a tak na margoinseie balagan zostawial maz, bo nie chcialo mu sie po sobbie pozmywac

Gość krolowa 33
o alimenty wnioslam od razu po wyprowadzce, dostaje po 450 na dziecko, maz ma dochody wykazywane 1700 zl-kierowca w prywatnej firmie

Gość nie ma bólu
Powiesz o tym w sądzie i będzie pozamiatane :) Wyjdzie, że mężuś nie poczuwał się do pomocy w domu i przy dziecku nawet w okresie połogu. Kręci se sznurek na własną szyję.