Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czeeeeemuuuu

problem z orgazmem

Polecane posty

Gość czeeeeemuuuu

Witam! Mam taki "problem"... od ponad pół roku kocham się z moim chłopakiem i ani razu nie miałam orgazmu, nigdy go nie miałam ani podczas stosunku, ani podczas pieszczot. Z seksu też za dużej przyjemności nie odczuwam.. Gdzie może leżeć problem? Co mogę ja sama zrobić, żebym doszła? Dziękuję za poważne odpowiedzi;)

Gość Sajla
Ja sie kocham dwa lata i mam tylko wtedy jak sama sobie robię. A przy chłopaku się wstydzę sobie pomagać....:(

Gość Brian
Moja ma ich kilka , wtedy mówi mi czy nie przesadzam z tym.....

Gość trele morelle
A masturbujesz się? Podczas masturbacji masz orgazm?

Gość Sajla
Brian- może Twoja udaje :) ;p ja mam jak sobie sama robie. a z facetem nie :( sama umiem nawet kilka razy pod rząd

Gość trele morelle
--->Sajla Przełam się przy chłopaku. Pomagaj sobie swoją ręką, potem pomagaj sobie jego ręką a potem niech on Ci pomaga.

Gość LZA
Pewnie ze sie przelam i pomagaj ,faceci to lubia a i tobie bedzie przyjemniej . a tak apropo czasami tabletki anty.... tak dzialaja jesli zazywasz dlugo tych samych wiem to z doswiadczenia wiec podpowiadam

Gość Sajla
A jak on popatrzy zniesmaczony, że sama sie dotykam? Strasznie się tego obawiam....

Gość trele morelle
--->Sajla Gdyby popatrzył zniesmaczony to by świadczyło, że on jest jakimś nienormalnym facetem. Normalnemu facetowi na taki widok powinien jeszcze bardzie stwardnieć:) Wiem co mówię

Gość ssser
Problemy ze wzwodem, potencją? kompleksy, zawody? zapoznaj sie - nic nie tracisz www.maxatin.ocom.pl www.xtrasize.ocom.pl

Gość Sajla
kurcze wiem że macie racje, ale jakoś tak dziwnie... on możne pomyśleć że sobie nie radzi ze mną i ze muszę sama..... ;/

Gość trele morelle
--->Sajla A powiedz mi czy Ty z nim rozmawiałaś o tym, że nie masz orgazmu? Tak po prostu? Powiedz, że masz z tym problem a chciałabyś mieć. To przecież nie jest jego wina. Tak to jest z kobietami, że nie mogą tak łatwo osiągać orgazmów jak mężczyźni. Jeśli on o tym nie wie to możesz mu podsunąć jakieś publikacje na ten temat. Dużo tego jest. I razem próbujcie to zmienić. Bardzo się dziwię, że ludzie, którzy nie wstydzą się przed sobą rozebrać i uprawiać seks wstydzą się rozmawiać

Gość czeeeeemuuuu
nie masturbuję się i nigdy nie masturbowałam. O tym, że nie mogę dostać orgazmu dużo ze swoich chłopakiem rozmawiałam i rozmawiam. On sam czytał różne porady itp w necie i ja to robiłam. Jemu bardzo zależy na tym, żeby się udało. Zawsze mu mówię jak ma pieścić wolniej szybciej itd naprowadzam jego rękę, mówię jak czegoś pragnę w danym momencie...a jednak dalej nic;/ Raz jedynie jak pieścił mi łechtaczkę było mi naprawdę bardzo przyjemnie, ale orgazm to nie był;/ Nie wiem co możemy jeszcze zrobić...

Gość trele morelle
To chyba nie trafiliście w tym necie na dobre porady, bo podstawową "terapią" w takiej sytuacji jest właśnie tzw. trening masturbacyjny kobiety. Każdy seksuolog ci to powie. Właśnie pośród kobiet, które się nie masturbują dużo większy odsetek ma problem z osiągnięciem orgazmu (zwłaszcza z osiągnięciem orgazmu w jakikolwiek sposób) a wśród kobiet, które się masturbują dużo większy odsetek kobiet jest zdolnych do osiągania orgazmu. Nie ma w tym absolutnie nic dziwnego. Jedną z podstawowych prawd w tej kwestii jest, że KOBIETA w przeciwieństwie do mężczyzny, osiągania ORGAZMU MUSI SIĘ NAUCZYĆ. I to nie trwa tak jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Musi trochę potrwać. Czemu się nigdy nie masturbowałaś? Nie miałaś takiej potrzeby, czy kwestia religii? Religia bardzo dużo szkodzi w tej kwestii...

Gość czeeeeemuuuu
nigdy nie miałam takiej potrzeby i nie mam i nie będę tego robić. nie potrafiłabym się masturbować, bo nie jest mi to potrzebne... co innego jak robi to mój facet. Więc jeśli tak ma być to będzie...najwyżej nie będę miała orgazmu, bo masturbować się na pewno nie zacznę, bo nie chcę i nie potrzebuję tego :)

Gość trele morelle
No to musicie ćwiczyć razem jak najwięcej i jak najczęściej:) Najlepiej jak on będzie Ci masował łechtaczkę tak jak najczęściej robią to kobiety podczas masturbacji. Poza tym musisz być już na wstępie podniecona, bo bez tego ani rusz:)

może za bardzo skupiasz się na tym żeby miec orgazm i to Cie dekoncentruje. czasem trzeba sie zapomnieć wyluzować, nie mysleć. No i możesz potratować sama ze sobą

Gość Daria0608
chyba najłatwiej dostanie kobieta orgazmu poprzez minetke. kiedy facet robi to ustami, językiem..

Gość akurat...
ja wtedy nic nie czuje...:/

Dobra rada, jak naturalnie ma się kłopoty z osiągnięciem orgazmu, to najlepiej spróbować czegoś, co będzie mogło pomóc. W tym momencie rynek medyczny jest bogaty w specjalne urządzenia, preparaty, leki, które problem rozwiązują, więc dlaczego by nie skorzystać.

A jakie to są naturalne środki pomagające osiągnąć orgazm? Bo chyba nie bardzo rozumiem. Urządzenia medyczne owszem, są. Na rynku jest dostępny LadyLaser, który pomaga w problemach z osiągnięciem orgazmu. Używa się tego zewnętrznie, w kobiecych miejscach intymnych. Pobudza to te miejsca i stają się one bardziej ukrwione przez co później, przy zbliżeniu z mężczyzną można szczytować nawet wielokrotnie. I to rozumiem i wydaje sie to dosyć logiczne, ale ciekawią mnie te środki naturalne

Gość Butreseeeergeese3
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagra daje ponowna mlodosc.

Gość nie ma innej drogi niż ta
którą powinnas znać,sama się dotykaj,piesć i odnajdż swój rytm to może być piękna przygoda,a potem to przenieś na sex z facetem ...orgazm u kobiety raczej budzi się w głowie,musi się w tym zatracić i już:) ..choć orgazm pochwowy może dac Ci facet,mnie to zaskoczyło zupełnie,ale tu budowa i anatomia się kłania,ale chodzi o to by od wewnątrz pobudzał-znaczy pocierał penis ten słynny punkt G-czyli nic innego jak od wewnątrz miejsce skąd ma początek łechtaczka trzeba znależc pozycje,musisz być albo wygięta masymalnie miednica do przodu,np bok kanapy na oparciu,a plecy głowa niżej(jak głowa niżej-to lepszy orgazm:P) albo na tzw rozjechną żabę od tyłu na leżąco-szukajcie,,,warto:D!

Gość czytasz mnie!no zaraz mnie
szlag trafi!przecież to czuje i wiem😠 Masz obsesję jakąś,musisz wiedzieć o mnie wszystko?powiedziałam i to nie raz,masz pytanie to miej jaja i zapytaj,a nie będziesz tak się snuł i marnował sobie czas. tak,,z tobą miałam takie odloty,to było super to fakt,nawet się nie skapczyłeś ze lewitowałam gdzieś w przestworzach ....nie zawsze,ale bywało cudownie nie mniej ,,,dzięki temu ja odnalazłam drogę do siebie,i też jest to fajne ---->spadam,jestem zmęczona,poparzona,no i za darmochę nie będę się produkowała byś sobie mógł poczytać kiedyś Ci przejdzie..jestem cierpliwa,czesc