Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frerregrte

chcę być inna

Polecane posty

Gość frerregrte

Przez całe dzieciństwo byłam cichą delikatną osobą, wrażliwą, liczącą się z innymi, nieśmiałą. Zawsze marzyłam aby to się zmieniło, chciałam być taką cwaną pyskatą laseczką którą wszyscy znają, pewną siebie, zarozumiałą, wulgarną, niedobrą, świetnie ubraną, która zmienia chłopakow i chodzi na imprezy. Pod koniec liceum nastąpił przełom i nawet nie zauwazyłam kiedy stałam się taką osobą. I było mi z tym dobrze przez parę dobrych lat. Teraz spotkałam chłopaka, mądrego, wrażliwego, uczciwego, jesteśmy razem pół roku, kochamy się, ale wiem że często go ranię, nie potrafię panować nad emocjami, krzyczę na niego, jestem wredna, docinam mu, oczywiście nie cały czas bo są chwile kiedy jest wspaniale. Tyle że dopiero teraz trafilam na normalnego chłopaka a nie wypakowanego dresa z sianem w głowie. Wcześniej nie zdawałam sobie sprawy jak takim zachowaniem ranię innych. chcę żeby mój chłopak był szczęśliwy, żeby był ze mną, ale wiem że pewnego dnia w złości mogę powiedzieć jedno słowo za dużo i czara goryczy się przeleje. A tego sobie nie daruję. Dałabym wszystko żeby być takim człowiekiem jakim byłam parę lat temu, bo wtedy mój chłopak byłby ze mną szczęśliwy.

Gość cos masz do meżczyzn w dresach
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????????????????

Gość mala_arielka
wiesz ja dla odmiany się nie zmieniłam tj jestem taka jak Ty kiedyś.., marzę o tym by być wredną suką... a jeśli kochasz swojego chłopaka i chcesz być inna dla niego musisz tylko nad sobą popracować.. miłość działa cuda..

Gość frerregrte
bardzo chcę się zmienić, ale potrzebuję czasu, boje się że on tego nie wytrzyma