Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewfew

domowe sposoby leczenia depresji

Polecane posty

Gość ewfew

Jakie znacie najskuteczniejsze domowe sposoby na depresję? Chyba popadłam w depresję a nie chce mi się iść do żadnego lekarza... znacie jakieś dobre domowe sposoby?

Gość najblizszy monopolowy
swietna metoda choc ktorkotrwala

Gość ewfew
monopolowy... a jakieś skuteczniejsze metody?

Gość najlepszy sposób
sznurek

Gość mam pomysła
Nie ma czegoś takiego jak domowe leczenie depresji, wymagana jest wizyta u specjalisty. I to nie jest choroba, którą można lekceważyć. Jak nie masz siły, żeby to załatwić, poproś kogoś z rodziny, żeby zabrał CIę do lekarza.

Gość KingaBHOLYST
Czesc . Widze ze niektorzy z was sa zainteresowani jak wyleczyc depresje lub inne zaburzenia, stany emocjonalne naturalnymi sposobami. To jasne ze nie wszyscy chcemy udawac sie do lekarza z tymi problemami i lykac szkodliwe tabletki ktore po dluzszym okresie stosowania uzalezniaja nasz organizm a w dodatku niszcza nasze komorki. Czujemy sie jeszcze gorzej nasze mozgi sa uspione, nie myslimy logicznie, ciezko nam sie skoncentrowac na prostych zadaniach. Tak, wiem cos o tym bo sama przeszlam ciezkie zalamanie nerwowe i depresje. Udalo mi sie z tego wyjsc dzieki naturalnemu leczeniu. I bez zadnej pomocy lekarzy czy specjalistow. Obeszlo sie bez faszerowania ciezkimi lekarstwami. To zainspirowalo mnie do dzielenia sie z ludzmi ta swietna metoda i produktami ktore uzywam. Jesli ktokolwiek z was boryka sie z takim problemem prosze piszcie do mnie , jestem w stanie wam pomoc i zrobie wszystko zeby kazdy z was odzyskal sily i powrocil do normalnego zdrowia. Kazdy z nas na to zasluguje. Kinga

Gość gość
codzienny ruch, kawa (ale nie przesadzać, mnie kawa natychmiast poprawia nastrój, to jest az dziwne), w diecie duzo zielonego (kwas foliowy) czyli rózne sałatki i tez pomidory do tego, awokado. Muzyka jaka lubisz. Książki (najlepiej ciepłe i optymistyczne, bo np książka Plac Waszyngtona bardzo mnie zdołowała:D). Słonce (spacer w zielonym słonecznym parku z muzyką na uszach to coś pieknego). Rozmowa z kimś kto nie ocenia i jest życzliwy(wiem trudno znaleźć). Dużo witaminy c w postaci natki pietruszki, owoców. tłuste ryby, albo tran Kakao (ja akurat nie mogę, bo mam migrenę:( a działa świetnie) No i uświadomienie sobie, że wszyscy umrzemy, więc miejmy coś z tego zycia!

Gość KingaBHOLYST
Mozna pomoc sobie samemu ale jesli nie mamy wystarczajaco silnej woli i wiary w wyzdrowienie wtedy niezbedna jest pomoc specjalisty. Dobry psyholog pomoze nam zrozumiec nasz umysl i przywrocic wiare w siebie. Dobrze jest miec przyjaciela ktory nas w ten sam sposob podniesie na duchu. Wazna sprawa jest zeby nie dac sie wkrecic w roznego rodzaju leczenie chemia, tabletkami. To niszczy nasz organizm i prowadzi do jeszcze wiekszej depresjii. Polecam ziolowe rozwiazania.

Gość lakkera
Kinga masz dużo racji wiara jest najwazniejsza, ale bez odpowiedniego leczenia nawet sama wiara nie pomoże. Jeśli chodzi o mnie to ze strony https://konopteka.pl/ zamawiam naturalne oleje konopne CBD i nie sądziłam, że przynieść mogą aż tak super efekty. Moje samopoczucie zmienilo sie znacznie na lepsze juz po 2 tygodniach stosowania :)

Gość gość
Lakkera , podpisuje sie pod tym olej konopny jest skuteczny. Sama nigdy go nie stosowalam ale mam znajomych ktorzy uzywaja nie tylko w stanach depresyjnych. Ja z kolei uzywalam olejkow najczystszej klasy terapeutycznej. Dzialaja tak jak lekarstwa niektore z nich mozna stosowac doustnie. Bardzo polecam jako naturalne rozwiazanie w takich stanach. Zapachy sa przepiekne I dzialaja terapeutycznie. U mnie leczenie trwalo miesiac ale do tej pory mam je przy sobie i uzywam kiedy czuje sie przygnebiona .

Gość gość
jeden masz problem jestes daleko od Boga gdybys był blisko Boga to byłbys szczęśliwy