Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak jest

czy wasz facet tez sie tak do was odzywa??

Polecane posty

Gość dlaczego tak jest

mam problem z chlopakiem, zawsze kiedy sie klocimy moj facet mowi..."o jaaa pierd...o co Ci kur....chodz , wiem,ze nie mowi tego do mnie,ale dobija mnie to i prosze aby tak nie mowil,nic nie skutkuje...co robic??pomozcie??

Gość bezczelnie tzyniczna marisha
masz faceta chama :classic_cool: co zrobic :P

Gość dlaczego tak jest
prosilam o jakies rady!!!!mistrz ALEX-nie wypowiadaj sie!

Gość borovik
jezeli zwykle nie używa "brzydkich wyrazów" a wychodzi to tylko w kłótniach to znaczy ze przeginasz albo czepiasz sie niewartych tego spraw🖐️

Gość dlaczego tak jest
ja caly zcas prosze go zeby tak nie mowil,bo mnie to strasznie boli...za kazdym razem obiecuje,ze nie bedzie tak mowil,a w rzeczywistosci jest inaczej:(:(:( szczerze to mam ochote pierd...tym wszytskim i zostawic go:(

Gość ham ster
zgadzam sie z tym ze jesli tak sie odzywa tylko w klotniach to znaczy ze dochodzisz sie o jakies glupoty:classic_cool:

a ja myślę ze nie ma do ciebie szacunku bo jeśli do ciebie teraz tak mówi to pomyśl co będzie po ślubie.

Gość krokodylka123
moj niestety tez tak sie odzywa czasem nawet gorzej np wypierdalaj albo spierdalaj. ostatnio uderzylam go w twarz tzn tak klepnelam nkie specjalnie chcialam trafic bardziej w glowe czasem tak go klepie w zartach i jest ok a on do mnie ( bo to bylo w aucie) zatrzymal sie na poboczu i mowi wypierdalaj z auta ale juz, itp itd, nie wysiadlam bo to bylo daleko od domu i bylam tylko w klapkach i bylo juz pozno. Jechalismy tylko do tesco. Po powrocie do domu on sie zaczal pakowac i stwierzdzil ze sie wyprowadza. Ale ja to olalam i najdalej gdzie doszedl to do auta z paroma rzeczami. w rezultacie sie pogodzilismy ale on sie tak co chwila pakuje i wyprowadza. Przewaznie jak sie klocimy to uzywa w stosunku do mnie wyrazow obrazliwych. ja tez mam tego dosc powoli bo do niego nic nie dociera. Powiedzialam mu zeby [oszedl na terapie bo odejde a on na to ze on nie ma zadnego problemu. rece mi opadaja

Gość yeah hahah
patole rulez :classic_cool:

Gość kasiulkanie
Ja mam podobnie i nie wiem jak sobie z radzić

Gość upupupuupupupupuup

Gość dlaczego tak jest
dziewczyny,ja nie wiem co mamy z tym robic,ale ja mam ochote go zostawic,choc wiem,ze go kocham,moje prosby,blagania nie pomagaja... juz nie wiem co mam zrobic aby bylo dobrze:(:(:(:(:(:(