Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to zrobic

Jak uwierzyć we własne siły?

Polecane posty

Gość jak to zrobic

Jestem młodą osobą, chciałabym iść do pracy, znalazłam parę ofert ale nie jestem w stanie zadzwonić. Wcześniej sparzyłam się w wielu miejscach pracy, próbowałam nie przejmować się nieuprzejmością pracowników którzy próbowali mnie wygryźć ani szefem/szefową której nie pasowało coś czasami. Ale nie dałam rady, miałam dosyć tego kiedy przychodziłam jako ta "nowa" szefowa nie chciała mnie zapoznać z niczym, a pracownice śmiały się i dogryzały mi że to ja się umawiałam z szefową a nie one i nic mi nie powiedzą, nie wkręcą ten wir, w kilku miejscach spotkało mnie coś przykrego, przez to nie umiem otworzyć się na ludzi, uwierzyć w siebie, powiedzieć sobie "dam radę, też to umiem" czy ktoś też był w takiej sytuacji? Czy ktoś sobie poradził z tym? Mam wrażenie że do niczego się nie nadaje a szefowa będzie wymagała ode mnie od razu profesjonalizmu.

Gość polecam wizualizację
swojego sukcesu :)

Gość tez mam ten problem
:( równiez czekam na radę

Gość sama wizualizacja nie pomaga
ja też się tego boję jak pójdę do pracy,a zaczynam od stycznia pracę w MOPRze teraz tez pracowałam zaledwie trzy tygodnie i co,musiałam iść na badanie do szpitala więc nie było mnie w pracy JEDEN dzień i jak wróciłam szef mnie zwolnił z tego powodu

Gość jak to zrobic
wiecie co? mnie chodzi też o to że gdy byłam w paru miejscach i np. chciałam zmyć podłogę bo była brudna a klienci przecież widzą brud to szefowa mnie opieprzyła, dokładniej w kwiaciarni :/ chciałam też umyć flakony i wylać brudną śmierdzącą wodę dostałam niezły opieprz, powiedziała że mam dolewać czystej wody i nic nie myć bo ona od paru miesięcy nie czyści niczego, tak samo jak chciałam smieci wynieść. Ja sobie nie wyobrażam czegoś takiego, jestem pracownicą i to są moje obowiązki tak samo by było czysto w miejscu pracy a tu takie coś..

Gość hjgffgfghhghg
tu nie chodzi o to, ze masz uwierzyc we wlasne sily. po prostu swiat jest coraz gorszy, ludzie coraz bardziej zwyrodniali (co widac tez po wulgarnych tematach na tym forum), coraz wieksze chamstwo, materializm, brak kultury. w pracy tak samo. ciezko trafic na dobre towarzystwo w pracy, o ile ejst takie w ogole. nie wiem co ci poradzic bo sama nie mam pracy i nawet nie chce mi sie szukac. nie lubie ludzi, nie lubuie tego chamstwa, tych komentarzy, czasem zlosliwych, krytykujących czy oceniających. malo mądrych wartosciowych ludzi, dlatego mala szansa, ze w pracy sie trafi na madrego czlowieka. nawet pomimo wieku ludzie są glupi i prostaccy. nie wiem... ja nie wyobrazam sobie pracy wsrod ludzi. wciaz szukam jakiegos zarobku w domu, bo po prostu z ludzmi nie wytrzymuje.