Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady SunLight

Chyba zostałam mianowana KRÓLOWĄ KAFE!!!

Polecane posty

Gość
laguna, niestety nie, produkcja zeszloroczna:D ale moge obiecac, ze wypije wasze zdrowie:D

eeeee jaaaa??? no co Ty:) wiesz z takim zalem pisalas o tym zadowalaniu ,ze postanowilam usunąc sie ...w cien:classic_cool:

Gość
ohh Kabel, ciii, takie rzeczy to na mejlu, nie bede sie przeciez obnazac:D:D

Gość
nie liczy sie opakowanie tylko zawartosc, Kabel:classic_cool:

Gość
oj od razu w pasnikach:classic_cool: kurczak to nic zlego:classic_cool: i teraz bede miala wyrzuty sumienia jak spojrze na te skrzydelka😭 wielkie dzieki Kabel😭

psychiczna kafezdzira>>>wyrzuty ? rozumiem :O....ja tez bym mial gdybym zobaczyl skrzydelka :O dlatego nie jadam skrzydelek :) wole cos co ma miesko ...np piersi z indyka :D

Gość
dobra dobra, jakie by to nie byly, czy indycze czy kurze, wiadomo, ze najlesze sa po prostu... mlode piersi:classic_cool::D ok, teraz na pewno juz uciekam, milego wieczoru wszystkim krolowym, krolom i damom dworu:D 🖐️😘 ps a to wasze zdrowie wypije na serio, a co:classic_cool::P

po glebokim namysle....wychodze z cienia:) Zdzirko wypij moje zdrowko bo u mnie wina brak:p chyba,ze otworze co innego:D

Gość do Lady SunLight
rzygam jak cie czytam juz nie wiesz jaki kurwa zalozyc temat ,zeby cie tylko ludzie czytali jestes chora idiotko ile tu jestes,ze ta cwaniakujesz pustaku

Lady po wyjsciu z cienia wrecz razi mnie światło bijace od Ciebie:D zastanawiam sie czy znowu sie nie schowac