kasiulaaa88 0 Napisano Październik 17, 2009 czesc dziewczeta. od tygodnia zazywam suplement diety aqua slim, ktory rozpuszcza sie w 1,5l wody i pije sie to w ciagu dnia. Z powodu picia takiej ilosci wody czesto chodze siusiu, ale niestety odczuwam przez to niemily zapach ktory wydziela sie z pochwy. Myslicie, ze to z powodu czestego siusiania czy moze robi mi sie jakies zakazenie przez zazywanie tego aqua slim? czy ktoras z Was tez to bierze???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiesz nie wiem co Napisano Październik 17, 2009 wchodzi w sklad aqua slim ale jak np.brałam lineę to za cholere nie moglam się domyć i zalatywałam rybą delikatnie mówiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale macie dylematy Napisano Październik 17, 2009 nic dziwnego że jak się zażywa suplementy to często mocz zmienia zapach i kolor.... no chyba że wasz intymny zapach to kwestia jakieś infekcji, wtedy trzeba iść do gina i się leczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach