Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GFYTJJTYJSD

CZY FACET zawsze zdradzi / tak? czy nie?

Polecane posty

Gość GFYTJJTYJSD

mam pytanie, ostatnio sprzeczalam sie z kolega.on twierdzi ze kazdy facet zdradzi swoja kobiete!bo jaki to bylby facet jak by tego nie zrobil!! no i co o tym sadzicie

Gość nb nmmm
my tez tak mamy :D

Gość o kurrrkuma
tak zawsze zdradzi. a ona zawsze będzie marzyć o Murzynie 🖐️

Gość tg3wRAETGER
Jezli ma okazje i nie boi się to zdradzi,a jak sie bo to nie zdradzi realnie,ale bedzie mial mysli zaprzatnięte zdrda .

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nie

Gość hahahahhahahahahhahahahhaah
Gdybys powiedziala jemu ze kazda kobietea zdradzi, predzej czy pozniej?Co by Ci odpowiedzial?Bardzo wielu facetow zdradza z tym sie zgodze, ale to wcale nie oznacza ze kazdy tak robi.Wydaje mi sie ze to zalezy od faceta, jego wartosci i szacunku do tej "drugiej polowki" jesli facet kocha szczerze nigdy tego nie zrobi, jesli zyje z kobieta dlatego bo jest dobrym materialem na zone i dlatego ja "kocha" to taki zdradza.Tak samo jak kobieta, jesli kocha faceta najmocniej na swiecie, nigdy nie zdradzi.Istnieje milosc i pseudo milosc.Jesli oboje kochaja sie bardzo mocno zadne nie zdradzi!:)Niestety czasami jedno kocha bardziej drugie mnie no i dochodzi do zdrad. Nie mierz wszystkich jedna miara, sa faceci ktorzy potrafia byc wierni, nawet do smierci:)

Gość rgbethget
hahahahhahahahahhahahahhaah---a powiesz na to,ze faceci czesto zdradzaja w myslach,uczuciowo,platonicznie. Mam przyjaciołke ktora ma meza i jej maz wyznał mi ,ze kocha MNIE od lat i nie był to jeden raz kiedy mi o tym powiedział.I co,uwazasz,ze taki facet nie zdradza,bo nie idzie do łozka z inna.

Gość rgbethget
Brzydki Niski Beznadziejny--niby nie wpadli i niby ja bardzo a to bardzo kochał i kocha