Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wózek_X_RUN

Kupię X-lander a X-run

Polecane posty

Gość bvjkbhkjl
a co do mojego wyglądu, jestem niska mam 155 cm, i kupiłam tez ten wózek pod względem tego jak ja bede z nim wyglądac

Gość Też chcę X runa
Nie przesadzacie z tymi niskimi Polakami? Jeśli 170 to za mało dla Was to ile mają mieć wzrostu wysokie dziewczyny? 210? Bez przesady. Ja mierzę 175 i wie le wózków jest dla mnie zbyt niskich. Duże mogę prowadzić, nie garbiąc się. Duże koła sprawiają, że wózek optycznie się powiększa. Ja jednak wolałabym, by moje dziecko jeździło komfortowo (bez obawy o wstrząs mózgu przez polskie krzywe chodniki :-) ) Interesuje mnie, czy wózek nie jest za długi po złożeniu? Mieści się do bagażnika? I czy podnóżek w spacerówce nie jest za malutki? Nóżki się nie ślizgają?

Gość grtee
można jeszcze jakies informmacje?

Gość czy oparcie sie rozklada
mam pytanie do dziewczyn ktore maja ten wozeczek czy da sie oparcie rozlozyc w spacerowce do pozycji poziomej? a przynajmniej takiej zeby dziecko lezalo? z gory dzieki za odp pozdrawiam

Gość kolorowobajecznie
up

Gość upuiui
ktos ma do sprzedania wozeczek?

Gość x-runn
Czy ma ktoś może x-runa? DO UŻYTKOWNICZEK: Macie jakies prawdziwe(na żywo) zdjecia zamieszczone w necie? A może ktos moze je zrobic ? Bardzo proszę ....

Gość huuuuukkkkkk
Ja ci sprzedam xlander xt kolor gondola orangr spacerowka blue i dotego fotelik cena 1200zl gondola nie uzywana a spacerowka doslownie kilka razy fotelik takze nie uzywany:)powod wozki mam dwa:Dwole ten drugi bo lzejszy ale za cene 350zl to ja moge ale fotelik sprzedac ja za wozek dalam 1700 z folia moskitiera:)orginal w sklepie:)

Gość huuuuukkkkkk
oparcie sie rozklada dotetego podnozek podnosi takze nawet 3 miesieczne mozesz w spacerowce wozic:)

Gość ja mam teutonię
to po co kupujecie takie drogie wózki, których nie używacie

Gość x-laner x-run
Już kupiłam X-landera X-run! Superowy wózek.

no chyba zartujesz - za taka cene to moze dostaniesz jakis uzywany na targu, a nie markowy w dobrym stanie

Gość x-laner x-run
Kupiłam nowy trochę drożej...

Wejdźcie sobie na nextway.pl. tam możecie kupić używane wózki X-Landera po renowacji. Można dostać wózek, który wgląda jak nowy za 600 zł. Z tego co patrzyłam najdroższy kosztował chyba niecałe 900 zł. Oni mają uwowę z Deltimem podpisaną na części i materiały.

Gość karola1239
szukam spacerówki x-lander x-run nowy w dobrej cenie