Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PEGUSIA

Czy z tego może urodzić się ....MIŁOŚĆ?

Polecane posty

Gość PEGUSIA

Poznałam super faceta:inteligentny,zabawny,rozmowa juz dawno tak dobrze mi sie z nikim nie kleiła.Widzieliśmy sie tylko raz, a od długiego czasu gadamy na gg:)Zastanawiam sie czy z tego moze sie cos "urodzić" Jest jeden problem z wyglądu jakos nie jest w moim typie ...Dodam,że jak poznawałam takiego w "moim typie" to zaraz pojawiało sie to coś -ta iskra...tylko,ze ona szybko gasła-(nie z mojej strony).Jakos nie mam szczęścia w miłosci,a jestem normalną dziewczyną,ciepłą,radosną,szczerą i pragnę miłości-takiej prawdziwej opartej na wzajemnym szacunku i przede wszystkim zaufaniu.Jak wyglądało to u Was,szczególnie początki?Czy związek musi zaczynać sie od iskry i walenia serca? Czy może właśnie spokojnie...a potem coś z tego się wykluje?

Gość daj mu dupy
to się zobaczy wtedy co z tego wyjdzie, na razie za wcześnie żeby coś powiedzieć, musisz najpierw mu dać dupy

Gość PEGUSIA
przepraszam chciałam napisac CHUJ

Gość PEGUSIA
Szybko sie ktos podszył !!!!!!!!Oczekuje normalnych wypowiedzi :)

Gość PEGUSIA
USB :)TWOJA WYPOWIEDZ BYŁA NORMALNA:)

Czy z tego może urodzić się>>>>nie rozumie cie :O sprawia ci to frajde ? czy zdajesz sobie sprawe ze juz przegrywasz ? tobie sie nawet pisac nie chce ....porazka

Gość PEGUSIA
Dlaczego przegrywam???Co nie tak w tym pytaniu?"czy z tego moze urodzic..."Rózniaste sa pary i przezycia kazde sa inne,więc chce poznac jak było u Was?

Gość PEGUSIA
A ja Wam powiem : coś czuję,że może:)