Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie moj dzien

dwie różne piersi.... oceńcie...

Polecane posty

Gość to nie moj dzien

wiem ze pełno jest tu lasek co chca ocenic czy icg biust jest nice. ja chciałbym usłyszec czy roznez podobaja sie wam moje piersi ale pod kątem ich róznej wielkosci :( co widze zdjecie to dziewczyny maja takie same piersi a ja nie mam..... najbardziej prosiłabym o ocene mezczyn gdy to oni przede wszytskim maja z nimi doczynienia :) to zdjecie jest robione w lustrze i różnicy az tak nie widać (lewa piers wieksza) http://www.voila.pl/045/7lhil/?2 natomiast to jest robione na przeciwko piersiom :( prawa znacznie większa http://www.voila.pl/045/7lhil/?1 jezeli chodzi o mnie zwykle ja i inni mezczyzni je widza ja na pierwszym zdjeciu...... ale przerazilam sie gdy zrobiłam to drugie :( tak czy siak prosze o ocene....

Gość campari34
to przecież ten sam cyc

Gość fajne cycuszki
bardzo apetyczne

Gość to nie mój dzien
może znajdzie sie jakis fotograf i powie które jest bardziej rzeczywiste, moze to na przeciwko piersiom jest zrobione pod jakims krzywdzącym mnie katem....

Gość ja mam male
i jeszcze nierówne, to dopiero porażka :(

Gość to nie mój dzien
campari34 ---> a widziałes drugie zdjecie?

Gość to nie mój dzien
powaznie, kiedys jeden facet powiedzial mi ze widzi ta roznice i na dodatek wybral sobie ulubiona piers :( i qwa przez niego we mnie to siedzi...... jak sie kocha to dwie a nie jedna

Gość campari34
piersi masz bardzo ładne nic nie martw się widziałam fotki są naprawdę śliczne

Gość to nie mój dzien
campari34 ----> a jak bys mial dziewczyne z takim piersiami nie przeszkadzało by to tobie?????? i czy spotkałes sie juz z jakimis dwiema roznymi piersiami?????

Gość AAAAAAAAAAAAAA111AAAAAAAAAAAAA
faktycznie jedna mniejsza druga wieksza ale sa ładne nie przejmuj sie. kobieta

Gość wszystko w porządku
i zapomnij o problemach ...chyba,że ktoś "debil" tak mąz powiedział -mój- jak mu je(tzn.Twoje) pokazałam od razu się skubnął ,ze są inne ...i powiedział ze blade solar lekki by się zdało uskutecznić- to tyle

Gość ta nie mój dzien
nie wiem czy blade mocne świtło poprostu było :)

Gość mr. big
calkiem milusie masz te cycuszki, nie liczy sie wilkosc tylko jakosc :P

Gość spoko i ok
nie ma ludzi symetrycznych ! kazdy ma jedna stope wieksza, jedno oko, itp, no i piersi ja mam lewa wieksza, ale co to za problem, co do twojej fottki to cycki spoko, to zadna rzucajaca sie w oczy nierownosc:)

Gość to nie mój dzien
dzieki, ponoc sie mowi bo tez mam lewa wieksza, ze sa wiksze bo pod nimi jest serce...... ale lekarzem nie jestem nie znam sie.... mam wielkie serduszko to dlatego jest większa piers :P i niech tak zostanie :) no kurwa zeby krzywe cycki miec--------- ciekawe czy ty masz wszytsko idealne?????????????????????????? pokaz foto swojego ciała IDEALE!

Gość spoko i ok
kobieto nie masz sie czym martwic, mowi ci to rasowa kobieta, szczesliwa kobieta mimo tego ze nie mam rownych piersi, ale to jest nieduza roznica ! tak jak u ciebie,

Gość sisuzi
ahhh chciałabym mieć takie piersi. Masz je bardzo ładne. Jaki to rozmiar

Gość to nie mój dzien
a wiiesz z tym rozmiare to rożnie albo 75B mam staniki albo 75C :)

Gość eeeeee tam co ty gadasz masz
ładne piersi

Gość ja tez mam nierowne
mam lewą pierś o wiele wieksza od prawej. Kupuje biustonosze B bo prawa piers pasuje do B jednak lewej przydaloby sie kupowac C bo te B sa za male :/ przewalone tez mam wrazenie ze kazdy to widzi. Jak ubieram biustonosz to prawa tak jakby podnosze w nim aby tez sie troszke wysuwala no bo wiadomo. Ale moj maz mowi ze to ok i lubi je obie :)

Gość noooorrrrrmalne
normalne piersi. z mila checia bym je zobaczyl z na zywo tak najlepiej ocenic :D

Gość ania D
no rzeczywisice na jednym zdjeciu bardziej widac to roznice ale nieprzejmuj sie ja tez mam lewa wieksza tylko moje sa bardziej obwisle :| a ty masz naprawde ladne te piersi. tez kobieta :)

Gość Madame Lopuhov
Każda lub prawie każda kobieta ma jedną pierś większą a drugą mniejszą. A tak poza tym masz BARDZO ładne piersi.

Czy nie masz innych problemów z piersiami, jest dużo kobiet które chciały by mieć takie piersi. I jest też dużo mężczyzn który by chcieli pobawić się takimi piersiami, np ja chętnie.

Gość to nie mój dzien
mefistos -----> a dziękuje :) nie chodzi o to ze nie mam innych problemów tylko widzisz czasem ktos powie cos do nas i to nam siedzi w głowie a ze setki facetów nie miałam wiec postanowiłam tutaj zasięgnąć opinii ps. mimo wszytsko i jedna i druga pierś lubi być pieszczona i odczuwa te pieszczoty :P

Juz to gdzies pisalem, ale napisze poraz kolejny, skarbie nie przejmuj sie ze jedna jest wieksza od drugiej, taki juz ludzki genotyp ze jestesmy nie symetryczni wzgledem osi y, kiedys mialem laske co miala razaco rozne piersi ale co tam obie sa zawsze fajne, a jak ci facet wybral ulubiona to pocisnij mu tekstem typu: skora to lubisz bardziej to tej drugien nie potrzebujemy... sobie ja usune...heh czy cos w tym stylu...

Gość Angellss19
Ja tez mam dwie rózne, a mój chlopak tylko chce piescic ta wiekszą :(

No to jakis "debil" (bez urazy do ciebie), ja tam nie rozumiem takich facetow jak tak mozna traktowac kobiety, przeciez to tak jakby miec no nie wiem jedno jajko wieksze od drugiego i tylko jedno masowac czy cos... gdzie milosc, akceptacja drugiej polowki... panowa opanujcie sie...

Gość Angellss19
Niestety oni uwazaja, ze to jest dla nas zabawne czy cus... niespodziewaja sie kiedy sprawiaja nam przykrosc ze zwyklej glupoty