Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie moj dzien

dwie różne piersi.... oceńcie...

Polecane posty

Gość Angellss19
ooo ktos mnie tu mile zaskoczyl:) no, ale fakt jest faktem...moj mis nie lubi mojej lewej piersi:(

Gość faciooo
Dla mnie te piersi są super i co tu ukrywać, zasmakowałbym :)

Ahh IceBreaker Ty to jestes :p No i ma racje chlopak. Niech spada jak mu cos nie pasuje, nie kazdy jets symetryczny hehe Kiedys pamietam w podstawowce kazalinam przyniesc zdjecie legitymacyjne i przystawialismy lusterko sobie do polowy twarzy.. matko co tam zobaczylam!! jakby ludzie byli symetryczni to bysmy wygladali jak potworki jakies A co do cycuszkow to sa piekne, ja np chcialabym miec takie ;) bo mam male i w dodatku.. hmm mam wieksze sutki niz Ty sa dziwne, mysle ze to kwestia dbania jelsi skora jest ladnie napieta itd W kazdym razie sie nie przejmuj :)

Gość Angellss19
Jeszcze mnie zostawi i bedzie:)

widzisz moja ksiezniczka ma np dd - dosc duze :) nie wiem nie znam sie na rozmiarowaniu... wolalbym zeby miala mniejsze... ale jak sie mnie spytala to jej powiedzialem ze sa zajebiste... bo nasze... w sensie tylko jej i moje... ktos jej tam kiedys powiedzial zeby sobie zmiejszyla... ja mowie po co... fajne sa... bo tak naprawde to sa fajne... nie sa takie jak moj ideal ale sa fajne co nie... ale sie zamotalem

Gość zajefajne sa
czy jak wy tam teraz mowicje.chetnie bym je... albo lepiej nie bede pisal bo nie wypada. a tak powaznie mysle ze spodobaja sie kazdemu facetowi ktorego pokochasz z wzajemnoscia.

Gość a tak powaznie
to daj sobie spokuj. jak masz kumate bachorry to nic nie pomoze bo i tak sobie poradza. np niczym nie pokonasz zadnego livecd

Angellss19 To jego strata, bedziesz sie przejmowala byle czym zeby tylko Cie nie zostawil a daj spokoj :) jak kocha to nie zostawi, pogadajcie na ten temat :) IceBreaker jak Ty ladnie napisales o tych jej cycuszkach :) bo kochane :D

no taka prawda... juz nie raz na nich zasnalem...hehehe... fajne sa... kocham ja cala... taka jak jest... a nie jak ten co mowi: kocham ciebie cala skarbie, no procz tej twojej mniejszej piersi... dla mnie taki kolo to masakra jakas jest...

Gość to nie mój dzien
dziekuje za opinie, w większości bardzo pozytywne i tego będę się trzymać. osobiście nie uważam je za tragos no ale chciałam poznać innych opinie choc wiem ze zdjęcie nie oddaje tego co widok na żywo :) teraz tylko poczekać na jakiekoś MEZCZYZNE, który nawet nie zauwazy bo bedzie tak kochał :P nie no dobra niech se widzi ale jemu to nie bedzie przeszkadzało bo tak samo ja, jak juz pokocham to wszytsko i nigdy nie widze wad..... jakos tak mam :)

Gość Angellss19
Jasne, ze znajdzie się taki facet, dla ktorego twoje piersi beda najlepsze i niepowtarzalne :) zycze ci tego

Ja też mam różne ;) I mój misiaczek ma bzika na ich punkcie :D Nie przejmuj się dziewczyno wszystko powinno być takie jak natura stworzyła a nie sztuczne i nienaturalne ;)

Gość Angellss19
Wiec skąd tyle męzczyzn uwielbiajacych te wielkie cyce..najczesciej sztuczne

Gość Angellss19
Wypie****** stad palancie

Gość to nie mój dzien
ok wiec bede szukała teraz faceta aby na zywo je ocenil ;p