Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baal-Zevuv

CYROGRAF

Polecane posty

Gość Baal-Zevuv

Witam państwa bardzo serdecznie. Mam dla państwa ciekawą ofertę, wystarczy tylko zamieścić jakikolwiek wpis w tym temacie. Otóż chciałbym kupić państwa dusze, za swoją jedną małą duszę dostaniecie państwo 10 milionów Euro, luksusową posiadłość w atrakcyjnym rejonie świata, oraz Mercedesa S65 AMG, oraz... uwaga... dostaniecie państwo... wszelkie ludzki talenty! Tylko jedna mała dusza! Wystarczy się wpisać w tym temacie! Zapraszam wszystkich chętnych! Satysfakcja gwarantowana!

Gość Baal-Zevuv
Zapraszam serdecznie wszystkich chętnych. Oczywiście po śmierci dostąpią państwo małych nieudogodnień, ale przecież to tylko drobny szczegół w porównaniu z tymi wszystkimi Ziemskimi darami których dostąpicie, nie przejmujcie się państwo tymi drobnymi niewygodami które spotkają was po śmierci - to tylko mała drobnostka w porównaniu z Ziemskimi uciechami których dostąpicie! Zapraszam wszystkich, wpisujcie się państwo! Ja chyba oszalałem dziś, dostaniecie państwo 20 milionów Euro! Tylko proszę się wpisywać.

Gość GIENTY ROMAN
Pierdol się!

Gość fddfdff
E, to jakaś ściema. Nie znam nikogo kto by tak zarobił a gdyby to było realne, sporo osób by skorzystało.

Gość Baal-Zevuv
Witam! Witam bardzo serdecznie pierwszych chętnych! Bardzo mi miło posiąść państwa dusze. Nasze Piekielne Służby wywiadowcze już namierzają wasze IP i po zlokalizowaniu was w ciągu tygodnia zostanie wam dostarczone 20 milionów Euro, wspomniane Auto, oraz akt własności i klucze do posiadłości. Jako że jesteście pierwsi obiecuję wam że smoła nie będzie zbyt gorąca... haha... taki żarcik... ale wyborny... haha Zapraszam następnych!

Gość ja być chętna
Jest tyle fajnych samochodów a tu akurat mercedes, chociaż z drugiej strony darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda :-)

Gość Baal-Zevuv
-> Fleurety Witam serdecznie... niestety tobie już nie mogę obiecać że smoła nie będzie zbyt gorąca - wytyczne z dyrekcji firmy, cóż począć, haha... Jakie talenty? Wszelakie! Wszelakie znane ludzkości talenty! Będziecie śpiewać, tańczyć jeździć jak Kubica, grać na fortepianie jak Chopin...wszystko czego moja... przepraszam... tymczasowo wasz dusza zapragnie. Zapraszam nie krępujcie się państwo! Podpisujcie cyrograf!

Gość Baal-Zevuv
-> ja być chętna Witam, witam... nie odpowiada Mercedes? Wymienimy! Jaki sobie duszyczko życzysz? Oczywiście taki drobny szczególik jest.. no ale wytyczne z dyrekcji piekła - cóż począć... dorzucisz skarbie duszkę swojego pierworodnego dziecka... i autko będzie jakie sobie zamarzysz!

Gość ja być chetna
No wy to macie wymagania, a co ja jestem inkubator ??? Ostatecznie może być i mercedes, się sprzeda i wymieni na inne :-D

Gość Baal-Zevuv
-> Brzydki Niski Beznadziejny Już wyjaśniam twoje wątpliwości... W pakiecie standardowym, który wam oferuję (wyższe pakiety są tylko w sprzedaży bezpośredniej i nie są oferowane przez internet, to po to żeby nie było jakichś niedomówień gdyż warunki są ustanawiane indywidualnie), to wszystko jest do wystąpienia zgonu. Jednakże strona nasza zastrzega sobie prawo do zmiany warunków umowy - ale to taki drobniutki szczególik i nie warto byście sobie nim głowę zawracali... Dla zainteresowanych którzy by chcieli przedłużyć swoją ziemską egzystencję polecam zainteresowanie się pakietem Extra deLux, oferujemy w nim ziemskie życie z wygodami do końca świata (niestety nie możemy dorzucić jednego dnia dłużej), taka orientacyjna cena to wasza dusza i dusze wszystkich osób spokrewnionych z wami aż do 10 pokolenia wstecz i do 10 pokolenia w przyszłość, owszem to drogo, ale naprawdę warto! oczywiście są małe niedogodności jak niemożliwość przebywania na słońcu i konieczność stosowania specjalnej diety składającej się ze świeżej ludzkiej krwi... ale pomyślcie... przed wami otwiera się szeroka przyszłość... setki!... tysiące! lat życia...

Gość Baal-Zevuv
Zapomniałem dodać że w przypadku pakietu Extra deLux i katusze których dostąpicie po śmierci będą odrobinkę... ociupinkę większe niż w przypadku pakietu standardowego. Ale to taki mały szczególik, miał prawo umknąć mi z głowy, kto by się tam takimi rzeczami martwił...

Gość Baal-Zevuv
-> Fleurety Ale kto by się przejmował jakimś Bogiem? Ja chcę kupić dusze od Was moi drodzy przyjaciele. Kto by się przejmował takimi drobniutkimi szczególikami że duszyczki należą do Boga... kogo to obchodzi?... pomyślcie wylegujecie się na plaży na waszej prywatnej wyspie na Karaibach... popijacie drinki... do toalety podjeżdżacie sobie swoim Mercedesem S 65 AMG... a na waszym koncie w banku na Kajmanach jest 20 milionów Euro... i to wszystko tylko za jedną małą duszę... pomyślcie nad tym... a do tego gracie na fortepianie jak Chopin, śpiewacie jak Michael Jackson, jeździcie jak Kubica... oferuję wam świetlaną przyszłość... i to wszystko za jedną małą duszę, która i tak nie należy do was tylko do Boga...przemyślcie moją ofertę

Gość Baal-Zevuv
-> Z Każdym Dniem... Bardzo się cieszę że się zdecydowałaś moja duszyczko. W ciągu 7 dni zgłoszą się do ciebie nasi przedstawiciele z odpowiednimi dokumentami do podpisania. I jeśli mogła byś mi powiedzieć - to taki wymóg z dyrekcji - jakie byś sobie życzyła katusze po śmierci? Może obdzieranie ze skóry? Albo przypiekanie na rożnie? Ah... żarcika... hahaha... prawda że wyśmienity?

Gość sdfgdg
a bedzie moża zwiedxzic anal sprzedawcy w południe i wieczorem w kazdy piątek tygodnia o 18? (twó) bo jak nie to nici z transakcji