Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cosadzicotym09

przebieranie się w sypialni, czy to powinno mnie niepokoić??

Polecane posty

Gość cosadzicotym09

jestem z moim nowym partnerem 4 miesiące. widujemy się na kilka dni co 2 tygodnie. Cieszymy sie wtedy swoja bliskoscia i seksem..naturalne. Jednak moj P. stwierdził, ze pragnie bym się dla niego przebierała... ze chce kupic stroj seksownej pielegniarki i seksowną mega bieliznę. Ze wybraza sobie mnie z rozpuszczonymi wlosami i w tych seksownych strojach... Co mam o tym sadzic, nigdy mnie takie rzeczy nie bawiły.. to dla mnie nowość . Zawsze powtarzał,ze podniecam go do granic. ja mam 22 lata on 28. czy to wynik tego ze nudza mu sie zwykle zblizenia, czy to zdrowe fantazje do ktorych nie powinnam byc uprzedzona? i sprobowac czerpac z tego kożyści i satysfakcję?

Gość Anq25
O ile on Ci kupi te stroje to próbuj:D wejdz na allegro i wpisz pokojówka, piratka itd:D

Gość cosadzicotym09
Anq25- tak On je kupi..no ale czy nie za szybko na takie przebierania?

Gość moim chłodnym zdanie
to trafiłaś na normalnego, regularnego POJEBA

Gość cosadzicotym09
ja rozumiem jeszcze jakby chciał żebym się przebrała za wilka morskiego z drewnianą nogą, cygarem w ustach i przepaską na oku, bo nie powiem, mnie by to kręciło, ale pielęgniarka???? nonsens.

Gość cosadzicotym09
to wcale nie był podszyf :classic_cool:

Gość a ja sadze
ze kazdy facet lubi przebieranki... przechodzilam ostatnio z narzeczonym kolo sklepu ann summers i on do mnie mowi patrz jaki fajny stroj francuskiej pokojówki ( o takich strojach gadał juz wczesniej ale na gadaniu sie konczy)a ja mowie no fajny ale za chwile zauwazyłam w szybie czarny lateksowy strój (nie wiadomo czego) lateksowa krótka spodniczka gorset wysokie szpilki i pelczyk ale taki dlugi....i mowie do mojego ze ten stroj by bardziej do mnie pasowal....on spojrzał na mnie dziwnie i co? i skonczył sie temat;d hahahaha....oni tylko duzo gadaja.

Gość biiip
ja racze swojego wybranca przebraniami i nie widze w tym nic zlego :) w kazdej sypialnii przyda sie odrobina fantazji :) ja mam 25 , moj luby 19 :) ( tak tak dobrze widzicie ) jestesmy para od 2 lat :)