Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie co niewie

Lepiej kupic drozszy czy nie ma to zadnego znaczenia? -

Polecane posty

Gość taka sobie co niewie

Chce sobie kupic depilator. Chce zeby byl z Brauna bo podobne najlepiej wloski wydzieraja. Problem w tym ze niewiem czy kupic drozszy czy jakis tanszy. Mi ciotka powiedziala ze ma tani i jest swietny, i ze drozsze sie tylko róznia tym ze sa nowsze. Wiec jak? Prawda to ze brauny so dobre? I ze cena nie ma znaczenia? Bo juz sama niewiem ile pieniedzy mam wydac na ten cholerny depilator.

Gość biip
idz na depilacje laserowa..odloz kase i zrob to raz a porzadnie..depilator fajna rzecz ale oslabia wlosy i po jakims czasie zamiast wychodzic na zewnatrz zaczna zawijac sie pod skora.. sporo jest z tym pozniej kklopotu

Gość kup brauna do 150-200 zl

Gość najzwyklejszy kup
za 80 zł kupisz już. kazdy wyrywa tak samo. a te nakładki co się w lodówce trzyma, czy jakieś masujące są o du.pe rozbić. cz kupisz za 80 czy za 480 bedzie bolec tak samo. a potem jak rzucisz go w kąt, bo tak to cholerstwo boli, to mniej bedziesz załowac 80 zl niż 200 czy 300:) ja mam zwykły braun różowy (niby była nakładka masujaca, ale nic nie dawała, tylko zmniejszała ilość wyrwanych włosów) dałam 89 zł i gole czasem tylko. bo boli, i włosy po kilku dniach dalej rosną. mało tego wrastają jak cholera.