Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka771

Miżliwość ciąży?

Polecane posty

Gość lilka771

Cześć Powinnam dzisiaj dostać okres, niestety ani śladu (a zawsze miałam o czasie jak w zegarku niemalże) Problem w tym, że od 5 miesięcy biorę stediril30. W pierwszym i drugim tygodniu brania (czyli 2 i 3 tyg cyklu) zapomniałam wziąć tabletkę i wzięłam ją dopiero następnego dnia wraz z tą nową. Nie zabezpieczałam się dodatkowo. Jaka jest możliwość zajścia w ciążę ? Nie zauważyłam żadnych objawów poza tym, że ryczę jak najęta przy wszystkim, co się da, ale tłumaczę to sobie złą pogodą i niewielkim stresem , jaki ostatnio przeżywam. Proszę o odpowiedzi. Czy któraś z Was miała podobna sytuację ?

polecam zrobic test ciazowy , zmiany nastrojow moga byc tez po tabletkach , szanse na ciaze male aczkolwiek sa , test ciazowy wyjasni sprawe

Gość lika771
Tzn jest obecnie mały problem, nie mam jak kupić testu, bo siedzę na wiosce jakich mało i nie mam totalnie możliwości transportu do apteki, a piechotą szłabym do jutra! Dlatego też chciałabym się dowiedzieć orientacyjnie, czy jest spora szansa, czy raczej mam się specjalnie nie przejmować. Test zrobić mogę dopiero w środę. I jeszcze jedno- czy jeśli zapomniałam tabletki to powinnam ją wziąć następnego dnia, czy pominąć? Bo ile tematów przeglądam- tyle jest opinii różnych :(

Gość to przejrzyj ulotkę
dołączoną do tabletek. przecież tam masz wszystko opisane jak stosować tabletki w razie pominięcia jednaj, czy dwóch....

Gość lilka771
Teraz, gdy spóźnia się okres ulotka już mi niewiele pomoże..